Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Roomport opent Ferien- und Golfresort Cochem


In Nederland zijn de Roompotparken algemeen bekende camping- en bungalowparken. Met 51 parken en campings is Roompot een van de grotere aanbieders van vakantieaccommodaties in Nederland. Sinds kort is in het Duitse Cochem het Ferien- und Golfresort geopend.Dit resort ligt in één van de bekendste en populairste vakantiegebieden van Duitsland, het Moezelgebied. De golffaciliteiten bestaan uit twee eigen golfbanen. Een 9 holes (par 3) en een 18 holes (par 72), een driving range, oefenfaciliteiten en een clubhuis. In het hart van de prachtig aangelegde golfbanen met waterpartijen en bunkers liggen de luxe bungalows van dit splinternieuwe resort.
Ook het centrumgebouw ligt in het hart van de golfbaan. Dit gebouw huisvest o.a. zwembad, plaza, restaurants en bowlingbaan.
Roompot verwacht veel van het resort. Niet in de laatste plaats omdat het zo mooi gelegen is in het unieke Moezellandschap met schilderachtige wijndorpjes en de middeleeuwse binnenstad van Cochem in de nabijheid. Bezoekers kunnen op allerlei manieren actief bezig zijn, maar desgewenst ook ontspannen. Aanraders zijn daarbij volgens Roompot de gastronomie, de heerlijke Moezelriesling en de wereldberoemde Cochemer Burcht, het symbool van de regio.

Meer info: www.roompotparken.nl