Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Holywell van St Enodoc Golf Club in vogelvlucht


St Enodoc Golf Club Holywell is de tweede baan van dit schitterende golfcomplex in het plaatsje Rock in het noorden van Cornwall. Deze verborgen parel is met een drone in volgelvlucht gefilmd en dat levert schitterende beelden op.


De Holywell van de St Enodoc Golf Club mag met zijn lengte van 4.082 yards volgens de huidige standaard als een korte baan gezien worden. De negen par-3 en negen par-4 holes vragen minder lengte en uithoudingsvermogen dan de 6.547 yards metende Church Course, maar zijn desondanks een echte test voor golfers van iedere niveau.De Holywell is een ideale baan voor beginners en jonge spelers die het edele golfspel beter onder de knie willen krijgen. Maar hij is ook uitermate geschikt voor golfers op leeftijd die graag een rondje golf willen spelen zonder alle uitdagende hoogteverschillen van de Church Course. Dat gezegd hebbende beschouwen veel golfers de vijftiende hole van Holywell als een van de moeilijkste par-3 holes van Cornwall.

Net als de Church Course is Holywell een volledige 18-holes linksachtige golfbaan met geonduleerde fairways en snelle greens, met spectaculaire uitzichten op de Camel Estuary, de Noord-Atlantische oceaan en het glooiende landschap van Cornwall.
Er is de afgelopen twee jaar door de club flink geÔnvesteerd in Holywell en de baan ligt er mooier en beter bij dan ooit. Om op Holywell te spelen is geen officiŽle handicap nodig en de greenfee bedraagt slechts 25 Pond.

De film is te zien op: youtube.


Voor meer informatie kijk op: St Enodoc Golf Club