Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Golf en genieten inTsjechiŽ


Volgend jaar, om precies te zijn van zondag 5 tot zondag 12 augustus, organiseert Holland Golf Events een uniek toernooi in de Tsjechische Republiek.


Gespeeld en overnacht wordt er op het prachtige Panorama Golf Resort op een half uurtje van Praag . Eťn dag wordt er een uitstapje gemaakt naar de nabij gelegen Loreta Golf Club in Pyöely.
U reist met eigen vervoer. De trip is met de auto op zondagen goed te doen, ongeveer 8 tot 9 uur gemiddeld. Wie liever wil vliegen: de vluchten naar Praag zijn goed te betalen. Uiteraard is er ruimte voor een bezoek aan Praag of andere toeristische attracties. Daarvoor is de donderdag vrij gehouden. De echte fanatiekelingen kunnen dan eventueel een oefenrondje spelen.Programma

Op zondag 5 augustus aankomst en inchecken in Hotel Panorama. Om 19.30 uur staat het welkomstwoord en briefing gepland en het diner is op eigen gelegenheid. Op maandag kan dan de oefenronde (met buggy) gespeeld worden op alle 27 holes van Panorama Golf, zodat u alle lussen, die in het toernooi worden gespeeld, kent. Op dinsdag is de eerste wedstrijd op Panorama Golf (lus River/Forest). Woensdag wordt er gespeeld op de Loreta golf club. Donderdag bent u vrij om te gaan en te staan waar u maar wilt en op vrijdag (River/Meadows) en zaterdag (Forest/Meadows) worden de derde en laatste wedstrijd gespeeld. Op zaterdag zal tijdens de feestelijke slotavond de prijsuitreiking plaatsvinden.

De kosten voor deze week zijn inclusief: deelname toernooi ( 4 wedstrijddagen en 1 of 2 oefenrondes), gebruik trolley/buggy, prijzentafel, wedstrijdleiding, verblijf 7 nachten in 2 persoonskamer op basis van 2 personen, ontbijt, lunchpakket, slotdiner met drankenarrangement en gebruik van driving range ballen en de oefenfaciliteiten 669 euro per persoon. Toeslag voor eenpersoonskamer 80 euro voor de gehele periode. De eerste 4 twee- persoonsboekingen krijgen bovendien zonder bijkomende kosten de beschikking over de suites in het hotel.

Het inschrijfformulier is te vinden op: Holland Golf Events .