Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Primeur GLFR Business voor G & CC Liemeer
Golf- & Country Club Liemeer implementeert als eerste golfbaan in Nederland het kostenbesparende en omzet verhogende online platform GLFR Business; het nieuwste op gebied van digitale oplossingen voor golfbanen.

GLFR Business beschikt namelijk over een aantal handige tools voor bijvoorbeeld de greenkeeping, maar biedt ook ondersteuning in de administratie voor GEO certificering. Verder komt GLFR Business met meerdere communicatie-oplossingen. Denk daarbij aan het in eigen huis ontwerpen van hole borden, digitaal beeldmateriaal voor websites enbaanboekjes. Het biedt ook een mooi vormgegeven 'GLFR' app met een dynamische en nauwkeurige GPS baangids, waar zelfs pinlocaties met GPS co÷rdinaten kunnen worden ingesteld.

Rob Schroen, manager Golf- & Country Club Liemeer en Erwin Mulder van Green Pepper Golf schudden de hand op de samenwerking.

Extra omzet

Rob Schroen, manager op Golf & Country Club Liemeer was direct gecharmeerd toen hij de presentatie van het platform zag: ''Voor mij als manager en voor onze marketing- en sales afdeling biedt het oplossingen waarmee we extra omzet kunnen genereren, en dat is vandaag de dag zeer welkom. We beschikken straks over prachtig beeldmateriaal dat we op diverse manieren kunnen gaan gebruiken. Bovendien kunnen we geheel nieuwe en waardevolle proposities bieden aan onze sponsoren en opdrachtgevers van zakelijke golfdagen. Onze leden en andere gasten zullen ook het voordeel gaan ervaren van dit mooie platform. Het is in dat opzicht weer een mooie stap in de verdere professionalisering van onze golfbaan en de golfclub. Klaar voor de toekomst!''

Zelf onderhouden

Volgens Erwin Mulder is misschien het mooiste van alles nog wel dat golfbanen het hele platform zelf kunnen onderhouden en up-to-date houden. ôZo hoef je niet iedere keer een extern bureau in te schakelen. Dat scheelt behoorlijk in de kosten! Het platform biedt letterlijk een stuk onafhankelijkheid, is kostenbesparend en levert naast alle handige tools dus ook nog veel kansen op extra omzet. Wie wil dat nou niet? ô

Meer informatie over Ingenium Golf, GLFR Business en de app GLFR is te vinden op de website: Ingenium Golf of neem contact op met Erwin Mulder via e-mail: greenpeppergolf@outlook.com of per telefoon: 06-54654952.

Link:
Golf & Country Club Liemeer