Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Europese Tour keert terug naar Verdura Resort


De Europese Tour keert voor het tweede achtereenvolgende jaar terug naar het Siciliaanse Verdura Resort, waar van 10 tot en met 13 mei het Rocco Forte Open zal worden gehouden en de Spanjaard Alvaro Quiros zijn titel mag gaan verdedigen.


Quiros, die de 2017 editie in een play-off won van de Zuid-Afrikaan Zander Lombard, zal het niet makkelijk krijgen om zijn titel te prolongeren, want tot de deelnemers behoren onder andere de Belg Nicolas Colsaerts, thuisfavoriet Matteo Manassero en Ryder Cup-captain Thomas Bjørn.

<br />
Foto:<br />
Sommige holes van het Verdura Resort liggen pal aan de Middellandse zee.

Het Verdura Resort heeft naast een 9-holes par-3, ook twee 18-holes linkscourses: Oost en West. Beide ontworpen door Kyle Philips in een adembenemend landschap, opgewarmd door de mediterraanse zon, maar aangenaam gekoeld door een briesje van de azuurblauwe zee.
Voor het Rocco Forte Open 2018 worden de beste holes van deze twee banen samengevoegd.

Naast golf is er nog veel meer te beleven. Het Verdura Resort beschikt namelijk ook over zes tennisbanen, talrijke watersportmogelijkheden, een grote gym en een 4.000 vierkante meter grote spa met thalassotherapie baden. Daarnaast kunnen er tal van excursies worden gemaakt naar bijvoorbeeld wijngaarden en oude tempels. Het Verdura Resort Forte Hotel heeft 230 kamers en suites, allemaal met zeezicht, en drie nieuwe villa's.

Link:
Rocco Forte Verdura Resort
European Tour 2018