Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Nieuwe gids voor 'echte Belgische Ardennen'


De Belgische Ardennen zijn razend populair bij Nederlandse golfers. Handig om te weten dat het Belgisch Verkeersbureau voor WalloniŽ & Brussel een nieuwe gratis brochure heeft uitgebracht. In deze 'gids voor de echter Ardennen' worden de toeristische kwaliteiten van de veertien verschillende regio's in de Belgische Ardennen uitgebreid belicht.De Echte Belgische Ardennen worden gevormd door het grootste deel van de provincies Namen en Luxemburg.
Troeven zijn: natuur, karaktervolle stadjes en dorpen, culinaire heerlijkheden en streekproducten, zeer veel kleine en grote bezienswaardigheden en attracties, ontelbaar veel wandel- en mountainbikeroutes en natuurlijk de golfbanen

Veertien streken


Om precies te zijn vallen veertien uiteenlopende streken onder de 'Echte Belgische Ardennen' en elk van deze streken wordt vertegenwoordigd door een Maison du Tourisme. De nieuwe gids, die eerder deze maand werd gepresenteerd en nu ook beschjikbaar is voor de Nederlandse reisconsument, is daarom opgedeeld in die veertien streken.

Aanvragen


U kunt deze gids aanvragen via 0900-2020107, fax 023-534 20 50, Postbus 2324, 2002 CH Haarlem of belqisch.verkeersbureau@wxs.nl. De brochure is gratis, er wordt slechts een vrijwillige bijdrage gevraagd in porto- en administratiekosten van Ä2,15.