Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Voordelig golfen in het buitenland


Onlangs is de editie 2008/2009 uitgekomen van Leisure Breaks Guide for Free Golf. In de gids zijn diverse mogelijkheden opgenomen voor voordelig golfen in Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Italië, Slovenië en Zweden. De investering voor de aanschaf van de gids, € 49,90, is vaak met één keer golfen terugverdiend.De 'Guide for Free Golf' is een gids waarin 111 Duitse golfbanen en 20 golfbanen in Oostenrijk, Italië, Slowenië, Tsjechië en Zweden zijn opgenomen. In het boek zitten per golfbaan 2 vouchers die recht geven op de korting 2 = 1. In totaal kunt u bij 130 golfbanen spelen met 2 voor de prijs van 1 of 4 voor de prijs van 2.

Nadruk ligt op Duitse en Oostenrijkse golfbanen


In de lijst van 130 golfbanen ligt de nadruk op Duitse en Oostenrijkse golfbanen. Ondermeer op de volgende golfbanen in het grensgebied van Nederland kunt u met de 'Guide For Free Golf' terecht:
Golfclub Thülsfelder Talsperre Mühlenhof Golf & Country Club
Golfclub Borghees Golfanlage Duvenhof
Golf Club Grevenmühle Golf & Country Club Elfrather Mühle
Golfclub Velbert-Gut Kuhlendahl Golfclub Hösel
Golfclub Wildenrath Golfclub Paderborner Land
Golfclub Lippstadt Golfclub Brilon
Golf & Country Club Velderhof Golfclub Dreibäumen
Golfclub Varmert Golfclub Am Alten Fliess
Golfclub Burg Overbach Golfanlage Haus Kambach
Golfclub Schloss Auel Golfanlage Clostermanns Hof

Geldig tot half 2009


De 5e jaargang van de kortinggids is voor veel Nederlandse golfers een ideale reisgenoot voor korte en lange buitenlandse golftrips. De Duitse Pro Sven Strüver geeft bovendien per golfbaan handige tips en het boekwerk is rijkelijk voorzien van informatie over de aangesloten golfbanen.
De vouchers zijn geldig tot 30.06.2009. Voor veel banen zijn echter wel beperkingen opgenomen, bijvoorbeeld dat er niet in het weekend gespeeld kan worden. Ook staat bij sommige banen vermeld dat de starttijden vóór 09.00 of na 15.00 uur dienen te liggen. Ondanks deze beperkingen kan het toch erg interessant zijn de gids aan te schaffen, omdat de aanschafprijs met de korting van één greenfee al wordt terugverdiend. Op de website van Leisure Breaks kan alvorens de gids wordt aangeschaft, gekeken worden of de voorwaarden interessant zijn.

De gids is alleen Duitstalig leverbaar. ISBN 978-3-9809093-3-4
Prijs € 49,90 (exclusief € 3,00 administratie en verzendkosten)
Bestellen kan via tel.nr. 035-5238331 of info@golfbon.nl
of via de website van Golfbon.nl

Informatie ook te vinden op www.leisurebreaks.de