Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Nieuwe brochure Golftime Travel uit


De nieuwe zomerbrochure van Golftime Travel ‘Europese Bestemmingen en Canada’ is uitgekomen. Onder het motto ‘Wij zitten op jouw golflengte’ heeft deze golfreisspecialist 65 pagina’s met golfarrangementen samengesteld. In de brochure zijn veel toonaangevende golflanden van Europa opgenomen. Daarnaast worden ook packages in Canada aangeboden.In de nieuwe brochure van Golftime Travel zijn honderden golfarrangementen opgenomen in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Noord Spanje, Oostenrijk, Tsjechië, Italië, Ierland, Schotland en Canada. Veel arrangementen liggen op enkele uren rijden van Nederland. Het aantrekkelijke van deze arrangementen is dat men in relatief korte tijd op de plaats van bestemming is en optimaal gebruik kan maken van de golfmogelijkheden in de buurt. Zo staat er een leuk arrangement in de gids naar Hardelot voor de vanafprijs van € 229 pp voor 2 nachten incl. 3 greenfee’s. (Zie ook ons artikel over Nord-Pas-de-Calais en Côte d’Opale, het gebeid waarin Hardelot ligt).

Bouwstenen


Voor de dichtbij bestemmingen heeft de golftouroperator 2- en 3- daagse arrangementen opgenomen. Bijna allemaal gaat het hier om zogenaamde eigen-vervoer reizen. Voor verder gelegen bestemmingen zijn shortbreaks van 4 dagen of weekpackages samengesteld. Voor Canada heeft Golftime een individuele rondreis in de aanbieding en enkele bouwsteen packages die golfers op hun rondreizen (al dan niet via Golftime geboekt) in hun programma kunnen inpassen.
De nieuwe brochure is een aanvulling op de brochure Mediterrane & Verre bestemmingen die vorig najaar verscheen en die tot najaar 2008 van kracht is. In die brochure is bijvoorbeeld Madeira opgenomen. Een voor veel Nederlanders nog onontdekte golfbestemming. Golftime Travel heeft het Portugese eiland voor de kust van Afrika dit seizoen voor het eerst in haar programma opgenomen. Shortbreaks (4 dagen, 3 nachten, 2 greenfee’s) naar Madeira kosten vanaf € 795 pp. Weekpackages vanaf € 1099 pp.
De Golftime brochures zijn op te vragen via de website www.golftime.nl en telefonisch op 033-46 27 200.