Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Zomertoppers Pin High zijn er weer


Pin High Golftravel heeft ook voor deze zomer een selectie gemaakt van de mooiste bestemmingen voor de beste prijs. Bovendien krijgt u bij elke geboekte reis 12 Pin High golfballen.


U heeft de keuze uit maar liefst 40 speciaal geselecteerde en zeer diverse hotels met de beste golfbanen. Van een culinaire verrassing in Friesland tot een golfparadijs in Griekenland. U boekt een zomertopper inclusief twee diners en twee greenfees al vanaf € 214,- per persoon. Een volledig overzicht van alle zomertoppers vindt u op Pin High Zomertoppers.Golfen op The Dutch

Spelen op één van de mooiste banen van Nederland? Dit jaar biedt Pin High die mogelijkheid! Samen met golfprofessional Rowin Caron kunt u golfen op The Dutch, gastheer van het KLM Open. Normaliter is deze baan gesloten voor niet-leden, dus een ronde op The Dutch is een ‘once in a lifetime’ kans die u niet wilt missen!

Win een golfreis!

Zoals ieder jaar geeft Pin High weer een prachtige golfreis weg. Meld u aan voor de zomertopper winactie en wie weet verblijft u binnenkort in het compleet nieuwe Five Nations Golfhotel in de Ardennen. Naast een golfreis maakt u ook kans op Pin High waardebonnen t.w.v. € 100,-, greenfees en andere mooie prijzen. Ga om mee te doen naar Pin High Win. De winactie loopt tot 1 juni.