Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Weer surprise reis bij Pin High


Na het doorslaande succes in 2017 organiseert Pin High ook dit jaar weer een surprise reis. We gaan naar de zon, spelen op de mooiste banen, logeren in een tophotel en de kans is heel, heel groot dat u er nog nooit bent geweest.


Pin High directeur Eric Bakker gaat weer mee als reisleider. Hij haalt even vorig jaar aan. '”Wat een feestje was het vorig jaar! Zo leuk om met golfers op reis te gaan die geen idee hebben waar ze heen gaan, maar er ongelooflijk veel zin in hebben. Uiteraard heb ik ook dit jaar weer een bijzondere bestemming uitgezocht. Nog onbekend bij het grote publiek, met fenomenale banen, een heerlijk hotel en zon!”Wie-wat-waar-hoe

U vertrekt op donderdag 27 september 2018. Inbegrepen is onder andere de vlucht, een heerlijk hotel, vier uitstekende diners inclusief drankjes en drie greenfees op twee waanzinnige golfbanen. Vier nachten op avontuur naar een onbekende bestemming met maximaal dertig deelnemers. deelnemers.

Let op: in verband met de grote vraag is alleen de reis van 7 nachten nog te boeken. U verblijft dan 3 nachten langer inclusief 1 extra greenfee. We kunnen u verzekeren dat u na de vijfdaagse surprise reis nog niet naar huis wilt en graag nog deze extra dagen nageniet op deze prachtige bestemming.

Meer informatie op; Pin High Surprise reis