Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Golfbanen Belek: Lengte 20 km en 306 holes


Corendon Golf heeft de zevende editie van haar golfbrochure uitgebracht. De inhoud is bijgewerkt met de nieuwste ontwikkelingen rondom de Turkse golfenclave Belek. Ook het aanbod in Egypte en Griekenland (Kreta) is uitgebreid. Nieuw zijn golfbestemmingen in TunesiŽ en Marokko.ICorendon Golf heeft de zevende editie van haar golfbrochure uitgebracht. De inhoud is bijgewerkt met de nieuwste ontwikkelingen rondom de Turkse golfenclave Belek. Ook het aanbod in Egypte en Griekenland (Kreta) is uitgebreid. Nieuw zijn golfbestemmingen in TunesiŽ en Marokko. n Belek, dat 35km van het vliegveld van Antalya ligt. schieten de golfhotels en golfbanen als paddenstoelen uit de grond. Er zijn nu 279 holes op 10 golfcomplexen met 14 banen en 2 academy courses. Op dit moment worden nog een links en academy course gerealiseerd, Totaal liggen er straks in Belek 306 holes met opgeteld een lengte van zoín 20 kilometer.
In de nieuwe brochure van Corendon zijn ook de laatste ontwikkelingen opgenomen.
Nieuw zijn de golfbestemmingen in TunesiŽ en Marokko. In TunesiŽ liggen tussen Monastir, Hammamet en Port El Kantaoui vijf golfcomplexen met 7 volwaardige 18-holes banen en een academy course met 9 holes. De brochure biedt meteen een zeer ruime hotelkeuze. In Marokko heeft Corendon Golf gekozen voor Marrakech. Rondom de stad liggen drie golfbanen met uitzicht op de sneeuwwitte toppen van de Hoge Atlas.

In het verleden hebben wij al over Golfwalhalla Belek geschreven. Het artikel vindt u op: op een van onze nieuwspaginaís
Recentelijk verscheen op onze website nog een artikel over Tunesie.
Meer informatie over de Golfbrochure: www.corendongolf.nl.