Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Topvoetballers in Legends Golf Trophy


De derde editie van de ING Private Banking Golfweek wordt dit jaar gehouden van 1 tot en met 3 juni op golfclub Prise d'eau in Tilburg. Bezoekers kunnen daar niet alleen genieten van topgolf, zelf beter leren golfen (ook voor kids), materiaal testen en lekker eten, maar ook topsporters aan het werk zien in de strijd om de Legends Golf Trophy.


Team Nederland en team Europe, bestaande uit ex-topsporters, nemen het voor de tweede keer tegen elkaar op.


Team Nederland onder leiding van Guus Hiddink is compleet. Naast Marco van Basten, Ruud Gullit en Guus Hiddink spelen onder andere Ronald de Boer, Robert-Jan Derksen, Arnold Bruggink, Ronald Waterreus en Taeke Taekema mee voor team Nederland.
Team Europa wordt onder andere vertegenwoordigd door ex-topvoetballers Gianfranco Zola, Gabriel Batistuta en Wesley Sonck, aangevuld met drievoudig KLM Open winnaar Simon Dyson.
Net als in de Ryder Cup nemen de twee teams het tegen elkaar op in fourballs, foursomes en singles. De wedstrijden gaan over 9 holes en vinden plaats op zaterdag 2 en zondag 3 juni.

ING Private Banking Golfweek

De ING Private Banking Golfweek is een 'experience' voor jong en oud, voor actieve golfers en niet golfers. Het event is uniek om plezier en golf samen worden gebracht. Bezoekers kunnen gratis genieten van professioneel en spectaculair golf en andere vormen van entertainment.
De gezamenlijke ambitie van ING samen met de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie is om bij de Nederlandse golfer de handicap te verlagen en daarmee het spelplezier te verhogen. Golfprofessionals van De Golf Academie verzorgen daarom gratis lessen en is er bijvoorbeeld de mogelijkheid zelf 9 holes te spelen. Kinderen maken op een leuke manier kennis met de golfsport met het Golf RAAK! Funpark.

Toegang tot de ING Private Banking Golfweek is alle dagen gratis. Aanmelden kan via ING Private Banking Golfweek