Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Pin High Zomergolftoernooien


De zomer staat voor de deur en dus is de tijd van golftoernooien weer aangebroken. Pin High organiseert deze zomer drie golftoernooien in Nederland en BelgiŽ waarbij gezelligheid en sportiviteit voorop staan.


Het eerste toernooi op de kalender is het Pin High Zomertoernooi, dat plaatsvindt van 1 tot 4 juli 2018. Uw thuishaven tijdens dit toernooi is Hotel Slenaken in het gezellige Zuid-Limburg. Tijdens dit toernooi wordt gespeeld in Nederland en BelgiŽ: u golft op de twee prachtige heuvelachtige banen van Henri-Chapelle en op International Golf Maastricht, een unieke golfbaan die door zowel Nederland als BelgiŽ loopt.


Single Golfreis

Het tweede toernooi deze zomer is het Pin High toernooi voor alleenreizenden. U verblijft van 26 tot 30 augustus 2018 samen met andere alleenreizenden in het splinternieuwe Five Nations Golfhotel in de Belgische Ardennen. De vier toernooidagen vinden plaats op de spectaculaire golfbanen van Durbuy en Five Nations. Beide golfbanen staan bekend om hun dramatische hoogteverschillen en prachtige omgeving.

De zomer wordt afgesloten met het ANWB Golf toernooi. Dit toernooi wordt speciaal georganiseerd voor leden van ANWB Golf en vindt plaats van 7 tot 10 september 2018. Net zoals tijdens het Pin High Zomertoernooi verblijft u in Hotel Slenaken en speelt u op Henri-Chapelle en International Golf Maastricht.

Alle toernooien staan onder deskundige wedstrijdleiding. Bij alle toernooien zijn diners en een compleet verzorgde prijzentafel inbegrepen. U kunt al meedoen aan een golftoernooi vanaf Ä 379,- pp.
Kijk voor meer informatie over de golftoernooien op: Pin High of bel naar 023-5569625.