Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Fancourt beste internationale golfresort 2018.


Fancourt, het wereldvermaarde vijfsterren hotel aan de schitterende Garden Route in de Westkaap in Zuid-Afrika, is door Golf Digest onderscheiden met de Editor's Choice Award voor het beste internationale golfresort 2018.


Bovendien is de linksbaan van Fancourt opnieuw uitgeroepen tot de beste golfbaan van Zuid-Afrika. Eerder al won Fancourt deze titel in 2011, 2014 en 2016. De twee andere banen van het resort komen ook in de ranking voor. Outeniqua steeg van plaats 16 naar 14 en Montagu bleef achtste.

Niet alleen bij Golf Digest valt Fancourt regelmatig in de prijzen. In 2017 werd het door World Golf Award uitgeroepen tot beste golfhotel van Afrika, terwijl het tijdens de in Cannes gehouden International Association of Golf Tour Operators (IAGTO) Award werd verkozen tot Golf Resort of the Year in de categorie 'Rest van de wereld'.

Meer informatie op: Fancourt

Fancourt The Links

Onlangs publiceerden wij nog een speciale nieuwsbrief die geheel over golfen langs de Tuinroute gaat. Fancourt staat daar niet in genoemd, maar u kunt wel inspiratie opdoen voor mooie golfbanen langs de route.
Kijk op: Speciale Nieuwsbrief over golfen langs de Tuinroute.