Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Algemene Verordening Gegevensbescherming


Op 25 mei trad de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in werking. Deze verordening van het Europees Parlement voorziet in regels die als doel hebben de persoonlijke gegevens van fysieke personen te beschermen. Ook Golfreiswijzer past haar beleid zo aan, dat het in overeenstemming is met de AVG.

Golfreiswijzer.nl respecteert de privacy van de gebruikers van deze website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie, die de gebruiker direct of per e-mail aan Golfreiswijzer.nl verschaft, altijd vertrouwelijk en in overeenstemming met de AVG wordt behandeld.

Golfreiswijzer.nl verwerkt en gebruikt de door u aan Golfreiswijzer.nl verstrekte persoonsgegevens (e-mailadres en evetueel naam, adres, telefoonnummer,) om:
- te reageren op vragen en verzoeken die door u zijn gesteld/ingediend.
- u (indien u zich daarvoor heeft aangemeld) een nieuwsbrief te kunnen sturen. Mocht u niet langer onze nieuwsbrief ontvangen, dan kunt u zich afmelden via afmeldingsformulier.

Uw gegevens worden alleen door Golfreiswijzer.nl gebruikt. Wij wisselen geen gegevens uit met andere partijen. Ook worden gegevens niet verkocht aan derden.

Wel maken wij in sommige gevallen gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht ge´nteresseerd bent.

Indien u vragen heeft over de (eventuele) verwerking van uw persoonsgegevens door golfreiswijzer.nl, neem dan contact op met info@Golfreiswijzer.nl of bel +31 6 53791684.