Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Jubileum Noordwijkse Jeugd Open


Op woensdag 1, donderdag 2 en vrijdag 3 augustus wordt voor de tiende keer het Noordwijks Jeugd Open gespeeld.


In totaal 90 spelers uit binnen- en buitenland zullen tijdens dit sterk bezette jeugdtoernooi strijden om de podiumplaatsen. Het toernooi zal als vanouds weer over 54 holes gaan: drie dagen, drie keer 18 holes strokeplay vanaf de backtees. Voorafgaand aan het toernooi vindt een Am-Am plaats: aan het toernooi deelnemende topamateurs spelen dan in teamverband met sponsoren en relaties van het toernooi.

Het Noordwijks Jeugd Open is aangesloten bij de World Amateur Golf Ranking. Dat betekent dat deelnemers punten kunnen verdienen voor hun ranking op de wereldranglijst voor amateurs.
Winnaars in 2017 waren Jerry Ji bij de jongens en ChloŽ Schreurs bij de meisjes. Jerri Ji speelde afgelopen weekend nog de sterren van de hemel op het European Amateur Championship op de Koninklijke Haagsche. Hij werd daar tweede, maar was tot op het laatst kansrijk voor de overwinning.

Inschrijven voor de 10de editie van het Noordwijks Jeugd Open kan tot 21 juli 2018. Inschrijven en verdere informatie is te vinden op de nieuwe site: Noordwijks Jeugd Open 2018
Op woensdag 1, donderdag 2 en vrijdag 3 augustus wordt voor de tiende keer het Noordwijks Jeugd Open gespeeld