Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Tiende Kids4Golf Dag in Amsterdamse Bos


Zaterdag 7 juli krijgen basisschoolkinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar de kans om gratis kennis te maken met golf. In het Amsterdamse bos krijgen ze les en spelen een rondje. Er zijn ook prachtige prijzen te winnen.


De kinderen krijgen gratis les van talentvolle oudere kinderen - de ambassadeurs - onder begeleiding van een ervaren PGA-pro. Ze leren swingen, chippen en putten met aangepast, veilig materiaal: speciale clubs, een zachtere bal en een grotere hole. Na de les mogen de kinderen op een speciaal aangelegde baan ervaren hoe leuk golf is.

Zaterdag 7 juli vindt tiende Kids4Golf Dag in Amsterdamse Bos plaats.

Ook voor kinderen is golf een geweldige sport: sportief bewegen, concentreren, plezier maken met leeftijdsgenoten, lachen om een mislukt schot en juichen om een geslaagde klap. Er zijn bovendien prachtige prijzen te winnen voor de grootste talenten: een golfcursus op Olympus voor de kids uit Amsterdam en omgeving en een complete golfset, beschikbaar gesteld door Jumbo Golf.
In totaal nemen de lessen en het spel twee en een half uur in beslag. Er kan worden gekozen uit verschillende aanvangstijden en meer dan sportieve schoenen hoeven ze niet mee te nemen. Kids4Golf wordt ondersteund door ANWB Golf, dat de ambassadeurs van het evenement een lidmaatschap verstrekt.

Golf is fun en dat beleef je nog meer met vrienden of vriendinnen op deze geweldige golfdag. Tijdens de lessen en het spel staan plezier en gezelligheid voorop. En het is een stuk gezonder dan eindeloos gamen. Golf wordt steeds populairder en overal in ons land liggen prachtige banen waar de jeugd met korting kan spelen. En wie weet wordt er in het Amsterdamse Bos wel een nieuwe Tiger Woods geboren. Geef je snel op want het aantal deelnemers is beperkt.

Meer informatie en inschrijven op Kids4Golf