Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Junior golf academie op La Manga


Ieder ouder zal het beamen. Het is een zware beproeving om de kinderen in de vakantie bezig te houden. Daarom heeft La Manga Club nu een golf en tennis academie voor kinderen opgezet, waarin deze de kans krijgen een week lang golf en tennis te combineren.


Beginnend bij een bedrag van 315 euro per persoon biedt de academie onder begeleiding van professionele docenten dagelijks een halve dag golf- gecombineerd met een halve dag tennisles. Additioneel zijn er voor de kinderen ook sportacademies beschikbaar op het gebied van rugby en voetbal (Chelsea Foundation Soccer School).

La Manga Club - drie keer groter is dan Monaco - is een echt familieresort in de buurt van Murcia. Het resort werd geopend in 1972 en telt drie 18 holes golfbanen, een 9 holes academie baan en uitstekende oefenfaciliteiten. Bovendien beschikt het resort over maar liefst 28 (!) tennisbanen, een nieuw Europees Cricket Performance Center, een 2.000 vierkante meter groot Wellness Center, vijf sterren hotel, meer dan vijftien bars en restaurants en appartementen plus herenhuizen met vier sterren service.
Dit jaar is er het Spaanse Amateur kampioenschap gespeeld en een maand geleden nog het Golf Classic voor voetballers. In november is La manga Club voor de tweede keer in successie de gastheer van de World Golf Awards.

La Manga Club nu een golf en tennis academie voor kinderen opgezet, waarin deze de kans krijgen een week lang golf en tennis te combineren.

La Manga Club

Kent u La Manga Club en heeft u er al eens gespeeld? Laat dan een review achter op onze website. Ga naar: La Manga Golf Club.