Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Meldrum House beste boutique hotel Groot BrittanniŽ


Luxurious Lifestyle Magazine heeft Meldrum House Country Hotel & Golf Course in Aberdeenshire uitgeroepen tot het beste 'boutique hotel' van Groot BrittanniŽ. Eerder al werd Meldrum House onderscheiden met de titel: AA Hotel van het Jaar 2014/2015 in Schotland.


Het was de eerste keer dat Meldrum House bij deze verkiezing op de shortlist stond en da direct uitgeroepen worden tot beste boutique hotel maakt General Manager Peter Walker heel trots:'' Het is een eerbetoon aan ons hele team en erkenning voor al onze inspanningen. We werken hard om ervoor te zorgen dat onze gasten zich, vanaf het moment dat ze bij ons door de deur lopen, speciaal voelen.''

Luxurious Lifestyle Magazine heeft Meldrum House Country Hotel & Golf Course in Aberdeenshire uitgeroepen tot het beste 'boutique hotel' van Groot BrittanniŽ.

Meldrum House heeft de afgelopen jaren een flinke transformatie doorgemaakt. Zo zijn er luxueuze slaapkamers en een speciale whiskybar bijgekomen. Ook zorgt het getalenteerde team in de keuken van Meldrum House ervoor, dat de gasten verzekerd zijn van een exquise maaltijd. Bovendien beschikt Meldrum House over een schitterende 18-holes parkbaan, waar golfers van ieder niveau uitdagingen genoeg vinden.

Meldrum House Country Hotel & Golf Course