Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Nieuwe outfit voor vrijwilligers KLM Open


De 1300 vrijwilligers van het KLM Open golftoernooi zullen dit jaar gekleed worden door sponsor Duca del Cosma uit Vreeland. Duca del Cosma is een van oorsprong Italiaans golfmerk, dat sinds twee jaar in handen is van Frank en Caroline van Wezel. Hun ‘golf & fashion’ golfschoenen zijn momenteel te koop in 22 landen.


De speciaal voor het KLM Open ontworpen kledingset, die bestaat uit een polo, regenjack en cap, werd eind juni gepresenteerd aan KLM’s senior vice president Commercial Division Benelux Harm Kreulen.
Hij en Carl Stal, managing director van ING Private Banking Private Wealth & Asset Management beiden hoofdsponsor van het KLM Open-golftoernooi, waren aanwezig bij de presentatie van de kleding.

KLM’s Harm Kreulen, Senior Vice President Commercial Division Benelux (links) en Carl Stal, managing director van ING Private Banking Private Wealth & Asset Management (rechts), beiden hoofdsponsor van het KLM Open-golftoernooi, waren aanwezig bij de presentatie van de kleding die 1.300 vrijwilligers tijdens de belangrijkste golfwedstrijd van Nederland zullen dragen.(foto Ruud Taal)

KLM Open Golfschoen

Frank van Wezel, eigenaar van Duca del Cosma, kledingsponsor van het KLM Open en fabrikant van modieuze golfschoenen, verraste de aanwezigen met de lancering van een speciaal door de Italiaanse ontwerper Baldovino Mattiazzo ontworpen ‘KLM Open’-golfschoen. De schoen is beschikbaar in twee kleuren blauw met wit en heeft, als knipoog naar de hoofdsponsors, oranje veters. De ‘KLM Open’-golfschoen is vanaf juli verkrijgbaar in de pro shops en op de web-shop van Duca del Cosma www.ducadelcosma.com.

Het KLM Open vindt van 13 tot en met 16 september plaats op golfbaan The Dutch in Spijk. Kijk voor meer informatie op: klmopen.nl.