Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Adare Manor opnieuw in de prijzen


Ierlands nieuwste vijfsterren kasteel- en golfresort - Adare Manor - heeft haar tweede onderscheiding binnen. Nadat het golfresort eerder de Editors Choice Award van Golf Digest won, is het nu door het wereldvermaarde Virtuoso uitgeroepen tot 'Hotel van het Jaar 2018'.Adarer Manor Golf Course 18e hole (copyright Adare Manor)

Adare Manor is vorig jaar november heropend na een uitgebreide, 21 maanden durende restauratie en opknapbeurt. Ook de golfbaan van Adare Manor is onder leiding van de gevierde architect Tom Fazio de afgelopen twee jaar grondig gerenoveerd en gereconstrueerd. De heropening van de golfbaan van Adare Manor werd in april nog extra luister bijgezet met een historische oefenwedstrijd tussen de Ierse golfgrootheden Rory McIlroy, Padraig Harrington, Paul McGinley en Shane Lowry.

Het ruim 300 hectare grote Adare Manor estate ligt vlakbij het pittoreske dorpje Adare en golfers kunnen een golfbaan verwachten met een tijdloze grandeur, omringt door middeleeuwse ru´nes, ommuurde tuinen en kronkelende bospaden. Er is een nieuwe vleugel gebouwd met 42 kamers, waardoor het totaal aantal kamers op 104 komt. Verder is er een grote (dans)zaal en een La Mer spa, de eerste in Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Het is een van de slechts elf La Mer spa's in de wereld.

Link:
Adare Manor
Virtuoso Travel Week