Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Ook Golftime heeft traditiegetrouw een kortingsactie begin januari. Vorige week zijn de Waanzinnige Winterzon Weken van start gegaan. Van 8 januari tot en met 18 januari 2019 profiteert de reislustige golfer van hoge kortingen en vele extra’s op golfreizen naar de winterzon.


Het weer in Nederland is nog niet heel winters te noemen, maar echt lekker golfweer is het ook niet. Het tekort aan vitamine D lost u op met een golfreis naar de zon. Dit jaar vallen de Waanzinnige Winterzon Weken van Golftime gelijk met de Sale van Transavia.

Perfecte tijd

“Traditioneel gezien is januari de maand om vakantieplannen voor het nieuwe jaar te maken, het is dan ook niet verwonderlijk dat ook Transavia deze periode kiest om met speciale aanbiedingen te komen. Na de feestdagen is het natuurlijk ook perfect om een golfreis te boeken en zo weer iets moois te hebben om naar uit te kijken” Aldus Boudewijn Damler, General Manager van Golftime.

Scherpe prijzen

Tijdens de Waanzinnige Winterzon Weken reserveert u uiteenlopende golfreizen tegen een zeer scherpe prijs of met vele extra’s. Al deze acties heeft Golftime voor u verzameld en deze reizen vindt u op de website van Golftime, golftime.nl/speciale-golfreizen/waanzinnige-winterzon-weken/.