Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Eléa Golf Course is beste golfbaan van Cyprus


Meer dan 350.000 golfers bezoeken elke maand Leadingcourses.com. Op basis van hun ranglijst is Eléa Estate door golfers - met een gemiddelde beoordeling van 8,32 - uitgeroepen tot beste golfclub op Cyprus.


De ranglijst voor de beste golfclub is samengesteld op basis van tal van aspecten die de kwaliteit van de golfclub beïnvloeden, zoals de golfbaan zelf, de algehele indruk van de club, oefenfaciliteiten, clubhuis en de prijs/kwalititverhouding.

Eléa Golf Course is the best golf course in Cyprus (foto van Elea golf course

Mediterranean Masterpiece

In het hart van Cyprus, gelegen op het prestigieuze en luxe Eléa Estate, biedt Eléa Golf Club een golf in een geweldige omgeving. De baan is een uitdagende par-71, die is ontworpen door Sir Nick Faldo. Sommigen noemen de golfbaan 'The Sir Nick Faldo Mediterranean Masterpiece'. Eléa heeft veel natuurlijke elementen en de golfer heeft vanaf de golfbaan een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.

Drie keer op rij in de prijzen

Niet alleen het onderhoud van de golfbaan wordt geprezen door bezoekers, het clubhuis is ook top. Het is het derde jaar op rij dat Eléa Estate wordt beoordeeld als de beste golfclub op Cyprus.
Golf Operations Manager Andrew McGregor vindt het een fantastische prestatie om te zijn verkozen tot beste golfbaan op Cyprus. “Bij Elea werken we elke dag onvermoeibaar om onze leden en gasten de best mogelijke service te geven. Het is een fantastische erkenning voor ons om voor het derde jaar op rij de Golfer's Choice Award te ontvangen.”

Meer informatie over Eléa Golf Course en L4adingCourses is te vinden op:
www.eleaestate.com
Leadingcourses.com.