Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

International Golf Travel Market in 2020 in Wales


Wales zal van 26 tot 29 oktober 2020 gastheer zijn van de International Golf Travel Market (IGTM). Dit wordt de eerste keer dat het wereldwijde evenement voor de golf- en reisindustrie in het Verenigd Koninkrijk plaatsvindt. Wales, met een prachtig landschap en volop keus aan golfbanen, is een geweldige locatie. Er zijn meer dan 200 fantastische banen vinden in dit deel van Engeland dat van noord naar zuid slechts 274 kilometer lang is.


Het IGTM biedt volop netwerkmogelijkheden, evenals branche-updates voor een internationaal publiek van 1200 golfreizigers, waaronder media, golfexploitanten, locaties en bestemmingen. Het evenement valt samen met het 10-jarig jubileum van de Ryder Cup (2010) in Celtic Manor - een van de meest memorabele golfmomenten van Wales.

Golfbanen Wales (foto

Eersteklas gastvrijheid

Eluned Morgan, minister van International Relations and Welsh Language, verheugd dat Wales volgend jaar gastheer zal zijn van dit invloedrijke evenement. “IGTM biedt de gelegenheid om bezoekers kennis te laten maken met onze eersteklas gastvrijheid en om Wales te presenteren als een fantastische bestemming voor golf- en zakelijke evenementen", aldus de minister.
Het driedaagse IGTM vindt plaats in de 4.000 m˛ grote hal van het International Convention Centre Wales (ICC Wales). De opening en afsluiting van het evenement vinden plaats in het Celtic Manor Resort. Het bijbehorende golftoernooi presenteert de grote verscheidenheid aan kampioenschapsbanen, gezamenlijk georganiseerd door Celtic Manor, The Vale Resort, Marriott St Pierre en Royal Porthcawl. Laatstgenoemde werd onlangs aangekondigd als locatie voor de 2021 AIG Women's British Open.
Informatie over IGTM en golfen in Wales is te vinden op:
igtmarket.com
ontdekwales.nl