Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Inspirerende gids met logeeradressen in Frankrijk


Spalder uitgeverij geeft al jaren de HOBB-gidsen uit met adressen van bijzondere hotelletjes, Chambres d’Hôtes en Bed & Breakfast in diverse Europese landen. Onlangs is daar de gids Frankrijk Bijzondere logeeradressen bijgekomen. Een gids van meer dan 400 pagina’s vol met leuke en charmante hotels door heel Frankrijk.Je kan er niet genoeg van hebben; gidsen met bijzondere hotelletjes of Bed & Breakfast. Het zijn vaak de gidsen die je op het spoor brengen van een logeeradres of hotelletje dat net even anders is en door die adressen raak je weer verzeild in plaatsen of streken waar je anders nooit naar toe zou zijn gegaan.

Vakmanschap


Al bladerend door de nieuwe gids met bijzondere logeeradressen in Frankrijk kan de vakantie beginnen. Volgens de uitgever heeft ieder adres z’n eigen verhaal: soms is de eigenaar een excentrieke kunstverzamelaar een ander keer is het hele familiekapitaal ingezet voor restauratie van een eeuwenoud familiebezit of een idyllisch buitenhuis. De kleine hotels en Chambres d`Hôtes zijn geselecteerd op het vakmanschap en het enthousiasme van de eigenaar of het bijzondere karakter van het adres.

Aansprekende gids


De nieuwe HOBB-gids is een aanwinst. Verdeeld over 24 regio’s staan er honderden adressen vermeld in de gids. En, aan de foto’s te zien, stuk voor stuk leuke hotelletjes of Chambres d’Hôtes. De gids is ruim opgezet. Twee pagina’s per adres met een omschrijvingen van de accommodatie en de omgeving, er staan mooie en aansprekende foto’s bij en afsluitend praktische informatie zoals, website, e-mail, prijs, huisdieren toegestaan ja of nee etc. Voorin de gids staan kaartjes met de plaatsbepaling van de accommodaties.
De prijsklasse van de opgenomen hotels en Chambres d’Hôtes varieert van ongeveer € 50 per nacht per kamer tot boven de € 170.

Bijzondere Logeeradressen in Frankrijk wordt uitgegeven door Uitgever Spalder, ISBN: 9789077090244, Formaat: 127 x 220 mm, Inhoud: 448 pagina’s, Prijs: € 19,50.
Het boek is verkrijgbaar bij ANWB, boekhandels in Nederland & België