Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Vijf-sterren resort bij Royal Mougins geopend


Royal Mougins is een veelgeprezen golfbaan in Zuid-Frankrijk. Onlangs is bij de golfbaan een 5-sterren resort geopend. het Royal Mougins Spa en Golf Resort is gelegen in de Vallon de l'Oeuf, een rustige, serene vallei. De hellingen van de vallei worden bekleed met terrassen van olijfbomen. In die betoverend omgeving kunnen de golfers van Royal Mougin nu vlakbij de golfbaan in Provençaalse sfeer tot rust komen.De Royal Mougins Spa en Golf Resort Spa is gevestigd in een oud, stenen Provençaals gebouw. Ieder detail en accessoire in de 29 elegante suites van vijftig m2 werd ontworpen om een unieke sfeer te creëren. De suites zijn ingericht door interieurontwerpster Michela Fabbri. Alle suites zijn voorzien van privéterrassen, een parkeerplaats voor de buggy en hebben uitzicht over het de waterrijke golfbaan.

Spa-behandelingen


Naast een perfecte uitvalsbasis voor de schitterende golfbaan Royal Mougin kunnen de golfers ook spabehandelingen krijgen. Voor de Spa worden producten gebruikt van "La Colline" en "Comfort Zone". De Spa wordt geïnspireerd door Indiaanse tradities, met een uitgebreid aanbod aan essentiële oliën en massages voor het ultieme welzijn van ziel, lichaam en geest.

Vlakbij Cannes


De cuisine van het restaurant "La Terrasse du 18" is inventief. Het menu van Chef Christophe Leroy volgt de seizoenen en biedt u een keur aan specialiteiten die passen bij de tijd van de dag, het weer of gewoon uw gemoedstoestand.
Het gloednieuwe hotel en spa ligt op ongeveer 10 minuten rijden van Cannes. heeft zijn deuren geopend in deze vredige omgeving, 10 minuten van Cannes vandaan.

Genoeg ballen meenemen


Royal Mougins Golfbaan is een van de mooiste privégolfclubs in dit deel van Frankrijk. Voorheen was de golfbaan uitsluitend toegankelijk voor leden. Nu worden ook niet-leden op het complex toegelaten. Op onze website wordt de golfbaan goed beoordeeld. “Vanaf de 1e hole een uitdagende en zeer afwisselende baan”, schreef een van de bezoekers. “Mooie uitzichten, super snelle greens en genoeg bunkers. Hole 2 is een plaatje. Afslag zo'n 30 a 40 meter hoger dan de green die op 143 meter afstand en na een vijver ligt.Als je nog niet zo bekend bent met de baan is het verstandig om genoeg ballen mee te nemen (voldoende water en andere uitdagingen). Uitstekend onderhouden en verzorgd.Kortom een top-baan!

Super


Een andere bezoeker noemt de baan "Heel" mooi met super greens, holes met behoorlijke hoogte verschillen en super verzorgd. “Indien de kans er is, zeker doen!!!”, adviseert deze bezoeker.
Heeft u Royal Mougins ook gespeeld? Geef dan ook een beoordeling over de baan op onze website.

Meer informatie over Royal Mougins Spa & Golf Resort op: www.royalmougins.fr.