Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Golf Expedition; genieten van golf in Frankrijk


AdvertorialSt Maxime

‘Golfen en méér in het karakteristieke Frankrijk’, de lijfspreuk van Golf Expedition, aanbieder van unieke golfreizen naar Frankrijk. Golfreizen naar Frankrijk voor zowel particulieren als bedrijven, waarbij het niet alleen gaat om het golfen, maar ook om het genieten.Golf Expedition, luxury golfing & lodging. Het bedrijf dat eind 2007 zijn website lanceerde, is het resultaat van een jonge ondernemer die zoveel mogelijk ‘het genieten van het leven’ als uitgangspunt heeft bij de ontwikkeling van z’n reisorganisatie.


Golfreizen op maat


Golf Expedition opereert als een nichespeler binnen de golfreisbranche en biedt daarom geen standaard pakketten aan zoals de vele andere organisaties. Golf Expedition presenteert op www.golf-expedition.com diverse golfarrangementen naar uiteenlopende regio’s in Frankrijk. Al deze voorbeeldarrangementen zijn naar wens aanpasbaar. Hierin ligt dan ook één van de krachten van Golf Expedition: golfreizen op maat!

Individuele aandacht


Een ander sterk punt is het aanbod van unieke accommodaties. Veelal luxe chambres d’hotes (Bed & Breakfasts) of charmante hotels in de omgeving van diverse golfbanen. “Geen grote hotels, geen hordes toeristen, maar individuele aandacht wanneer gewenst. De gasten moeten kunnen genieten, niet alleen van golf, maar ook van diverse ervaringen op het gebied van wijn, diner, avontuur, ontspanning en cultuur”, aldus Michel Hopstaken, eigenaar van Golf Expedition.

Persoonlijke service


Villa Mauresque Meilleurs Sinds kort zijn er ook golfresorts terug te vinden op de website van Golf Expedition (www.golf-expedition.com ), die door hun vele mogelijkheden uitstekend kunnen dienen voor incentives, seminars of meetings van diverse bedrijven. Natuurlijk kunnen individuele reizigers hier ook hun hart ophalen.
Golf Expedition, golfen en méér in het karakteristieke Frankrijk, waarbij persoonlijke service, gemak en kwaliteit de kernwoorden zijn.

Meer informatie op: www.golf-expedition.com