Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Voor een 'prikkie' naar de Caribbean


Volgende week, van 14 tot en met 18 januari wordt in de Jaarbeurs in Utrecht de Vakantiebeurs 2009 gehouden. Tijdens deze beurs organiseert Martinair in samenwerking met www.caribbean4u.nl een 'Martinair Reisveiling' ten behoeve van SOS Kinderdorpen. De totale opbrengsten van deze veilingen komen ten goede aan het Caribische SOS Kinderdorp Morelia in Mexico.Het Caribbean Village is al jaren een van de 'hotspots' tijdens de Vakantiebeurs met de reisveiling als een van de grote trekkers. Menig bezoeker komt speciaal naar de Vakantiebeurs vanwege deze veiling; een ideale manier om de jaarlijkse vakantiereis te 'boeken'. Ook voor golfers is de veiling een de mogelijkheid om voor een interessante prijs een ticket naar een Caribisch eiland te scoren.
De veilingen zijn op vrijdag 16 januari, zaterdag 17 januari en zondag 18 januari twee keer per dag om 12.00 en 15.00 uur. Locatie is het 'Caribbean Village' in hal 1 van de Jaarbeurs Utrecht. De totale opbrengsten van deze veilingen komen ten goede aan het Caribische SOS Kinderdorp Morelia in Mexico.Aruba, Curaçao, Cancun


Tijdens de reisveiling gaat een dozijn vliegtickets onder de hamer naar de bestemmingen Curaçao, Aruba, Mexico en de gateway naar de Caribbean: Miami. Daarnaast leveren ook partners van Martinair en standhouders binnen het Caribbean Village een flinke bijdrage voor het SOS Kinderdorp Morelia. Zo worden verschillende Caribische accommodaties geveild voor twee personen met een verblijfsduur van een week en op basis van ontbijt of all-inclusive. Deelnemende partijen zijn onder meer het Avila Hotel op Curaçao, Breezes Curaçao Resort Spa & Casino en het Hilton Curaçao, Holiday Inn Sunspree Hotel op Aruba en het Parnassus Resorts Cancun.

Nog aantrekkelijker


Tijdens de veiling worden zo veel mogelijk complete arrangementen aangeboden. Om de pakketten nog aantrekkelijker te maken en de opbrengst voor SOS Kinderdorpen nog wat te verhogen, worden deze arrangementen aangevuld met onder meer Schiphol Smart Parking kaarten, twaalf See Buy Fly vouchers ter waarde van 40 euro, vijf Privium Plus abonnementen en vijf Back to life stoelmassages van elk tien minuten. Het totaalbedrag van de veilingen wordt zondag 18 januari om 15.30 uur in de Caribbean Village bekendgemaakt en overhandigd aan SOS Kinderdorpen.

Salsa dansers


Behalve van de veiling kunnen bezoekers genieten van salsa dansers en salsa workshops, een Caribische cocktailbar, demonstraties cocktail shaken, en zelf proeven, de Martinair Comfort Class stoelendans en natuurlijk de live spelende Caribische band Rompacabeza. Op de stands van het Caribbean Village informeren lokale exposanten de bezoekers van de Vakantiebeurs over de meest aantrekkelijke accommodaties en de leukste activiteiten in hun woongebied.
Openingstijden
De openingstijden van de Vakantiebeurs 2009 zijn van woensdag 14 januari t/m zondag 18 januari van 10.00 tot 18.00 uur, op vrijdag 16 januari van 10.00 tot 21.00 uur. Entreekaarten, met aanzienlijke korting van € 5,50 zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via www.vakantiebeurs.nl.