Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Bourgondisch golfarrangement in Maastricht


In Maastricht is het goed toeven, en rondom deze stad liggen de nodige mooie golfbanen. Zowel in Nederland als in België.
Een paspoort heb je niet nodig als je daar wilt golfen. Wel een goede conditie. Hotel Beaumont heeft voor de golfer die de golfbanen rondom Maastricht wil ontdekken een Bourgondisch golfarrangement samengesteld.Harry Beaumont, eigenaar van het bekende Maastrichtse hotel Beaumont is een verwoed golfer. Niet verwonderlijk dat hij oog heeft voor wat een golfer aanspreekt als hij of zij de heuvels rondom Maastricht opzoekt voor een paar ronden golf.

Behoorlijk Heuvelachtig“ In een straal van 25 kilometer rondom Maastricht liggen, verstopt in het ‘golfende’ landschap, verschillende prachtig aangelegde banen. Sommige in België, andere in Nederland en één zelfs in allebei”, aldus Beaumont die Maastricht International als een jonge, maar zeer uitdagende baan kwalificeert. “Bijzonder is dat je zowel op Nederlands als op Belgisch grondgebied speelt, van hole 9 tot en met 12. Een paspoort heb je niet nodig, wél een goede conditie, want het is behoorlijk heuvelachtig. De baan ligt niet voor niets op de Dousberg.”

Limburgs bier


Ook een mooie baan om op te spelen is Het Rijk van Margraten. Deze ligt aan de rand van Maastricht, met een fabuleus panorama over de stad. Beaumont waarschuwt echter dat ook hier een goede conditie vereist is. “Maar”, stelt hij gerust, “ in het mooie clubhuis kun je na afloop wel heerlijk ontspannen bij een lekker glas Limburgs bier.”

Limburg Nature Golf


Voor de golfers die de uitdaging van de golvende heuvels van Limburg aandurven heeft Beaumont het arrangement ‘Limburg Nature Golf’ samengesteld. Voor € 299 per persoon slaapt u twee nachten in het stadshotel Beaumont, met ontbijtbuffet. Op de dag van aankomst (van zondag t/m donderdag) krijgt u een Par 4 Dinner (4-gangen diner) en een Tee Off Cocktail. De twee greenfee’s voor één keer Maastricht International Golf en één keer Het Rijk van Margraten zijn ook inbegrepen (wel geldt een toeslag van € 5,-- op zaterdag, zondag en feestdagen). Verder krijgen de golfers twee dagen een Energy Golflunchbag mee als ze gaan golfen.


Voor reserveringen kunt u terecht op www.beaumont.nl

Informatie over de golfbanen vindt u op Golfreiswijzer.

Kent u de twee genoemde golfbanen al? Schrijf dan een recensie op onze website.
Recensie Maastricht International Golf

Recensie Het Rijk van Margraten