Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Golfreiswijzer op LinkedIn


Golfreiswijzer heeft onder de naam Golf Reiswijzer een eigen groep aangemaakt op het zakelijke netwerk LinkedIn. Het is de bedoeling om in de groep discussies over golfreizen op te starten, nieuwtjes uit te wisselen en contacten te leggen met andere belanghebbenden en geļnteresseerden. De Golf Reiswijzer groep is toegankelijk voor iedereen die bij LinkedIn staat ingeschreven.LinkedIn is een online zakelijk netwerk dat nu ongeveer zes jaar actief is. Professionals uit allerlei beroepsgroepen kunnen zich op het netwerk inschrijven en een profiel aanmaken. Doel is om te linken met andere professionals met als uiteindelijke resultaat je netwerk zo veel mogelijk uit te breiden. Wereldwijd heeft het netwerk inmiddels zo’n dertig miljoen geregistreerde gebruikers. Met name de laatste jaren groeit het netwerk hard in Nederland.

Nieuw initiatief


Op LinkedIn zijn ook allerlei groepen actief die een gezamenlijke belangstelling, doelstelling of interessegebied hebben. Ook op het gebied van golf zijn de nodige groepen actief. Een Nederlandse Golfreis groep was er echter nog niet, derhalve het initiatief van Golfreiswijzer om de Golf Reiswijzer groep op te zetten.

Aanmelden


Bent u aangesloten bij LinkedIn en wilt u mee discussiėren over golfreizen of heeft u nieuws over golfreizen, meldt u dan aan voor de nieuwe Golf Reiswijzer groep.
Bent u nog niet op LinkedIn actief en wilt u toch mee discussiėren, maak dan eerst uw profiel aan op LinkedIn.