Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Eliza was here naar Frankrijk en Toscane


Reisorganisatie Eliza was here heeft Frankrijk en Toscane opgenomen in zijn vakantieaanbod. Waren de aangeboden vakantiebestemmingen tot nu toe vliegbestemmingen inclusief autohuur, nu kunnen vakantiegangers en dus golfers ook terecht voor het boeken van bijzondere accommodaties in midden- en Zuid-Frankrijk en in het Italiaanse Toscane op basis van eigen vervoer.Koen Everink, directeur bij Eliza was here laat weten dat de touroperator begint met acht zorgvuldig geselecteerde accommodaties in Frankrijk en tien in Toscane. “Maar”, zegt hij, “wij zullen het aanbod op korte termijn gaan uitbreiden. We zijn uiteraard trouw gebleven aan ons primaire uitgangspunt voor wat betreft de selectie: waar de meeste toeristen rechtsaf slaan, gaan wij naar links. Ook de nieuwe accommodaties die wij in ons programma hebben zijn anders dan de meeste golfers gewend zijn.”
Overigens worden de accommodaties in Toscane ook aangeboden inclusief vlucht en huurauto.

La Chartreuse du Bignac – Saint-Nexans-Bergera

Frankrijk


De nieuw aangeboden accommodaties in Frankrijk liggen onder andere in het hart van de Dordogne nabij de stad Bergerac. Het betreft hier het 18-eeuws landgoed La Chartreuse du Bignac op een eigen terrein van 24 hectare. De twaalf kamers zijn alle zeer stijlvol ingericht. In de nabije omgeving liggen vier golfbanen.
Een pareltje in het uiterste zuidwesten van Frankrijk is het pittoreske plaatsje Ainhoa waar Eliza het hotel Agri Edir aanbiedt: in een mix van chique en landelijke stijl ingerichte kamers heeft dit hotel een zwembad, tennisbanen, een mooie tuin en ligt op nog geen half uur van de populaire badplaats Biarritz. Hiervandaan is de topgolfbaan van Biarritz uitstekend te bereiken.

Côte d’Azur


In de Provence biedt Eliza momenteel vier accommodaties aan. Je eigen parfum maken, een kookcursus volgen, een wijnproeverij ervaren, per quad de omgeving verkennen of een dagje golfen: het kan in het luxueuze Chateau de Berne op een landgoed van 550 hectare in Lorgues aan de Franse Côte d’Azur. Op twee kilometer van de zuidkust en enkele minuten van Saint-Tropez ligt hotel Hôtel L'Orangeraie, een prachtig gerenoveerd herenhuis. Bijzonder: het hotel heeft zijn eigen kapel waar huwelijken voltrokken worden.
In de omgeving ligt een keur aan schitterende golfbanen.

Fonte di Medici - Fontefiridolfi

Italië


Ook in Toscane heeft de zoektocht van Eliza was here tien onderkomens opgeleverd. Zo kan men bijvoorbeeld overnachten in een voormalig schoolgebouw Case di Gello of in hotel Il Pallagetto in het mooie stadje Volterra met veel Romeinse overblijfselen. Eveneens te midden van het glooiende landschap ligt Borgo San Luigi – een prachtige accommodatie met kamers in Toscaanse stijl ingericht of wat te denken van slapen in een heuse oude torenkamer – in Torre Santa Flora in Subbiano is dat mogelijk.
Meer informatie over golfbanen in de Toscane vindt u op onze website.

Nieuw


Naast de nieuwe accommodaties in Frankrijk en Toscane heeft Eliza was here op de golfbestemmingen Costa de Lisboa, Andalusië en de Algarve ook enkele nieuwe accommodaties toegevoegd. De touroperator is gespecialiseerd in het aanbieden van betaalbare vakanties naar authentieke landhuizen, boerderijen, finca’s en andere bijzondere vakantieadresjes waarbij rust en kleinschaligheid centraal staan.
Meer informatie op: www.elizawashere.nl.