Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Uitbreiding reisaanbod Go4Golfonline.nl


Vorig jaar is Go4golfonline.nl van start gegaan. Deze golftouroperator hanteert een nieuwe manier om golfreizen te boeken. Golfreizigers kunnen namelijk hun golfreis geheel zelf samenstellen. In plaats van een vastgesteld pakket, boek je bij Go4Golfonline.nl je hotel en golfbaan naar keuze en eventuele vlucht en huurauto voor de periode die je zelf wenst. De formule van Go4golfonline.nl lijkt aan te slaan, want Go4Golf heeft haar reisaanbod uitgebreid naar Turkije en Spanje.

Go4Golfonline startte een jaar geleden met een aanbod aan golfbanen en accommodaties in Portugal. Zo’n 99 accommodaties en bijna alle banen van Portugal worden aangeboden. De kamerprijzen en greenfees staan per regio bij elkaar. Bij autohuur ziet men meteen de prijs en deze is inclusief alle belastingen, verzekeringen en onbeperkt aantal kilometers. Tevens zijn er directe links met de accommodaties en de golfbanen.
Na het opsturen van het ‘’aanvraagformulier’’ geeft Go4golfonline aan of de gewenste segmenten beschikbaar zijn en regelt, indien gewenst ook de vliegreis.

Persoonlijke begeleiding


Hoewel alles vrij makkelijk via internet en e-mail te regelen is, stellen veel klanten volgens directeur Peter van Pelt het ook op prijs dat een reis wordt samengesteld in onderling overleg. “Uiteraard volgt er na inventarisatie van de wensen een passend advies en een snelle afwikkeling,” aldus Van Pelt. “Bij aankomst op het vliegveld wordt men persoonlijk welkom geheten door een host(ess), die de klant tevens naar de autoverhuur begeleidt. In geval van calamiteiten kan men ter plaatse altijd telefonisch hulp van de hostess opvragen.”

Goedkoper


De formule van Go4golfonline houdt in dat de golfer losse onderdelen boekt. Volgens Van Pelt is dat niet duurder, maar juist goedkoper. "Wij bieden de accommodaties en greenfees voor scherpe prijzen aan. Dat kan doordat de boekingen minder tijd kosten. Tevens profiteert men van de door ons bedongen kortingen. Omdat veel online en per e-mail wordt geregeld zijn er ook weinig overheadkosten. Bij groepen, vanaf 8 personen, zijn de prijzen vaak nog aantrekkelijker”,

Turkije en Spanje


Omdat de formule aanslaat, heeft Go4Golfonline besloten om het aantal aanbiedingen uit te breiden met golfaccommodaties en golfbanen in Turkije (Belek) en in Spanje (Costa de la Luz).

Informatie over het totale reisaanbod is te vinden op de website www.go4golfonline.nl