Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

100% CataloniŽ & Barcelona, 200% geslaagd


Moímedia, uitgever van de 100% reisgidsen, is vooral bekend door de uitgave van de 100% stedengidsen. Sinds enige tijd worden er ook streek- en landengidsen uitgegeven. Zo verscheen onlangs de gids 100% CataloniŽ & Barcelona. Een reisgids met een enorme hoeveelheid tips voor de nagolfse activiteiten. Golfreiswijzer verloot 5 reisgidsen onder bezoekers die een review op de website achterlaten of die zich hebben aangemeld voor de nieuwsbrief.CataloniŽ is een populaire bestemming voor Nederlanders. Ook golfers weten de Spaanse regio te vinden. Soms voor een pure golfvakantie, maar er zijn ook legio golfers die de streek aandoen en het golfplezier combineren met bezoeken aan de enorme hoeveelheid bezienswaardigheden die CataloniŽ rijk is.

Ontdek het echte Catalunya


Barcelona bijvoorbeeld, deze miljoenenstad heeft veel te bieden: modernistische architectuur van GaudŪ, heel veel barretjes en restaurantjes, een bruisend nachtleven en natuurlijk het strand.
Maar om het ťchte ĎCatalunyaí te ontdekken moet je niet in de stad zijn. Rijd door de wijnvelden waar de beroemde cava wordt gemaakt, ga op zoek naar resten van Romeinse historie in Tarragona, logeer tussen olijf- en amandelbomen, bewonder de surrealistische bergtoppen van Montserrat, snuif frisse berglucht op in de PyreneeŽn en kom tot rust op een van de zonnige stranden van de Costa Brava.

Onbekende plekken


In de reisgids 100% CataloniŽ & Barcelona, staan honderden tips voor het ontdekken van deze regio. Het is een reisgids naar plekken waar anderen veelal niet komen.
De 366 paginaís van de gids zijn praktisch ingedeeld op deelgebieden en geven niet alleen informatie over de bezienswaardigheden. Er zijn bijvoorbeeld ook kaarten en plattegronden aanwezig en prijsindicaties van hotels en restaurants.

Adressen importeren in navigatiesysteem


Nieuw voor dit soort gidsen is de navigatie CD die wordt meegeleverd. Gebruikers van TomTom en Garmin en pdaís kunnen de adressen uit de reisgids met behulp van de CD importeren naar hun navigatiesysteem. Het enige wat je moet doen is de CD voordat je weggaat te importeren naar je systeem en je hebt alle nuttige adressen kant en klaar staan als je op reis bent.
100% CataloniŽ & Barcelona kost, inclusief meegeleverde CD, Ä 24,95 en is te koop bij de boekhandel. Of surf naar www.momedia.nl

Golfreiswijzer verloot 5 gidsen 100% CataloniŽ & BarcelonaGolfreiswijzer verloot 5 exemplaren van de schitterende reisgids100% CataloniŽ & Barcelona onder bezoekers die een review op een van de golfbanen op Golfreiswijzer.nl achterlaten en onder de inschrijfers van de nieuwsbrief.
Zoek nu de golfbanen op die u wilt beoordelen op www.golfreiswijzer.nl of meldt u HIER aan voor de nieuwsbrief. Laat wel uw naam en e-mail achter, anders kunnen we, als u wat wint, niet achterhalen.De actie loopt tot 28 februari 2010.