Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Mystery Golf Tour


Golfreizen.nl organiseert vanaf dit jaar Mystery Golf Tours. Inschrijvers weten niet waar de reis naar toe gaat. De enige zekerheid die men heeft is dat de bestemming altijd binnen 400 kilometer vanaf Utrecht ligt. Deelnemers horen pas drie dagen van te voren waar de reis heen gaat. Het kan dus Duitsland zijn, maar ook BelgiŽ of Frankrijk.Ongeveer zes tot acht keer per jaar organiseert golfreizen.nl golfweekenden met de nadruk op het leren kennen van nieuwe mensen. Het leuke van deze weekenden is dat je veel nieuwe verhalen hoort van mensen die je anders misschien niet zou hebben ontmoet. Veel stellen en singles die aan deze weekenden deelnemen, blijven elkaar ook daarna ontmoeten, gewoon omdat ze dezelfde interesses met elkaar delen.

Bestemming onbekend


Om aan deze weekenden nog een extra dimensie toe te voegen, heeft Golfreizen.nl de ĎMystery Golf Tourí bedacht.
Dit zijn twee los van elkaar georganiseerde weekenden. Wat er zo bijzonder aan dit weekend is behalve het ontmoeten van nieuwe mensen? De onbekendheid met de bestemming.

Voor iedere golfer


Een ieder die zich inschrijft krijgt pas drie dagen van te voren te horen waar de golfreis heen gaat, maar het is altijd binnen 400 km van Utrecht, het kan dus Duitsland zijn, maar ook BelgiŽ, Frankrijk of Luxemburg. Deze weekenden zijn voor iedereen. De weekenden zijn inclusief greenfees, diner, ontbijt en overnachting. De golfer kan natuurlijk zelf kiezen voor een eenpersoonskamer of een tweepersoonskamer.

Het eerste weekend wordt georganiseerd van 11-13 juni en het tweede weekend wordt georganiseerd van 13-15 augustus.

Meer informatie op: www.golfreizen.nl.