Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Nominaties Amsterdam Golf Award bekend


Robert Jan Derksen is genomineerd, naast Joost Luiten en he Team Marjet vd Graaf en Christel Boeljon, voor de Amsterdam Golf Award 2010

Robert-Jan Derksen, Joost Luiten en team Boeljon & Van der Graaf zijn genomineerd voor de Amsterdam Golf Award. Het publiek kan tot en met 6 maart via de website van Amsterdam Golf stemmen op één van de drie kanshebbers. De winnaar wordt bekend gemaakt op zondagmiddag 14 maart tijdens de Amsterdam Golf 2010 in de RAI op.Robert-Jan Derksen, Joost Luiten en team Boeljon & Van der Graaf zijn geselecteerd voor de Amsterdam Golf Award 2010. De jury, bestaande uit voorzitter Jan Kees van der Velden (hoofdredacteur bij Golf Media en golfcommentator), Marcel Maijer (sportpresentator bij RTL en fervent golfer), Jeroen Stevens (directeur van de NGF) en Hans Ruggenberg (sportjournalist De Telegraaf, o.a. specialisatie golf), heeft deze drie finalisten geselecteerd uit een groot aantal ingezonden nominaties.

Belangrijke bijdrage


Ook Joost Luiten is genomineerd voor de Amsterdam Golf Awad 2010 De drie kanshebbers hebben afgelopen jaar allemaal een belangrijke bijdrage geleverd aan de golfsport in Nederland. Zo was Robert-Jan Derksen in 2009 voor het derde achtereenvolgende seizoen de beste Nederlander op de Europese Tour en maakte Joost Luiten afgelopen zomer zijn comeback na een langdurige polsblessure en legde hij de basis voor het heroveren van zijn tourkaart. Het team van Marjet van der Graaff en Christel Boeljon is geselecteerd vanwege hun verrassende overwinning in april 2009 tijdens de European Nations Cup in Spanje.

Stemmen tot 6 maart


Via de website van Amsterdam Golf www.amsterdam-golf.com kan het publiek tot en met 6 maart stemmen op één van de drie finalisten. De winnaar van de Amsterdam Golf Award 2010 wordt uiteindelijk bekend gemaakt in de arena van Amsterdam Golf Show 2010 in de RAI op zondagmiddag 14 maart.

Amsterdam Golf in de RAI


Van vrijdag 12 t/m zondag 14 maart 2010 organiseert Holland Golf Events voor de vierde maal Amsterdam Golf in de RAI te Amsterdam. Tijdens dit grootse indoor golf event geeft een groot aantal exposanten acte de presence om de nieuwste producten te etaleren of te verkopen en bezoekers te informeren over de laatste trends. Tevens worden er voor de bezoekers op de 12.250 m2 in de parkhal tal van activiteiten georganiseerd waaronder het testen van materialen op de driving range, diverse wedstrijden op golfsimulators, golfdemonstraties en modeshows. Ook de jonge golfer wordt niet vergeten: op de Kids Course kunnen ze spelenderwijs een balletje slaan. Kortom, een sportief dagje uit voor het hele gezin.

Voor meer informatie zie: www.amsterdam-golf.com