Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

La Manga LoyalTee Tour 2010 van start


Op zaterdag 3 april gaat de La Manga LoyalTee Tour van start. Dat betekent het begin van 36 leuke 18 holes wedstrijden in het weekend op alle 9 banen van BurgGolf. De wedstrijden worden georganiseerd van april t/m oktober 2010. Deelname kost per keer slechts 55 euro voor 18 holes greenfee inclusief ontvangst, baancatering en luxe borrelhapjes.Er zijn prijzen te winnen per wedstrijd, maar door meerdere wedstrijden te spelen kunt u zich ook kwalificeren voor de landelijke finale in oktober. Zo maakt u onder meer kans op een driedaags golfarrangement naar het luxe golfresort La Manga in Spanje, verzorgd door 3D Golfvakanties. Daarnaast zijn er prijzen te winnen van diverse andere sponsoren zoals o.a. Diya Custom Suits, Titleist en Footjoy.
De winnaar van de LoyalTee Tour kan een driedaags golfarrangement naar het luxe golfresort La Manga in Spanje winnen, verzorgd door 3D Golfvakanties.


Op www.loyalteeclub.com wordt wekelijks het LoyalTee Leaderboard up to date gehouden en uiteraard volgen er foto’s en verslagen van winnaars.

De LoyalTee Tour wordt georganiseerd voor leden van de LoyalTee Club, de online golfclub voor vrije golfers. Een lidmaatschap kost 30 euro per jaar en biedt kortingen op de greenfee bij BurgGolf en meer dan 100 golfbanen in Europa. Tevens biedt het voor 20 euro extra de goedkoopste handicapregistratie van Nederland. Door lid te worden van de LoyalTee Club kunt u ook meespelen in de LoyalTee Tour. Voor meer informatie kunt u kijken op www.loyalteeclub.com