Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

GolfCardExclusive; dé kortingskaart voor golfers


Advertorial

Vorig jaar werd de GolfCardExclusive geďntroduceerd. De all-in-one kaart biedt een groot scala aan kortingen op reisbestemmingen, greenfees, hotels, restaurants en voorzieningen. Maar niet alleen dat, zeer uniek is dat er diverse interessante golfverzekeringen in de kaart zijn opgenomen. De meest in het oog springende verzekering is de contributieverzekering, waarbij de GolfCardExclusive houder (een deel van) de contributie kan terugvragen wanneer hij of zij vanwege een blessure of ziekte voor langere tijd niet kan spelen.
Golfreiswijzer.nl mag de komende weken 5 kaarten (3 ter waarde van €99 en 2 van € 79) verloten onder bezoekers die zich aanmelden voor de nieuwsbrief en bezoekers die een review op een golfbaan achterlaten.De GolfCardExclusive is er in verschillende uitvoeringen: Voor de vrije golfer is er de Par Clubcard, een kortingskaart twv € 79 per jaar voor de vrije golfer inclusief een golfverzekering waarbij de golfuitrusting; Hole-in-one; kleding en aansprakelijkheid verzekerd is.
De Eagle ClubCard twv € 179 per jaar is ook voor de vrije golfer. Dit is een kortingskaart inclusief golfverzekeringen met daarin opgenomen doorlopende reisverzekering; doorlopende annuleringsverzekering golfuitrusting; hole-in-one; kleding en aansprakelijkheid

Speciaal voor clubleden


Voor leden van een bij de NGF aangesloten Golfclub zijn 3 verschillende GolfCardExclusive beschikbaar.
De Birdie ClubContributieCard twv € 49 per jaar. Een kortingskaart inclusief de Contributie-teruggave-verzekering
De Birdie ClubContributieCard Plus twv € 99 per jaar is een kortingskaart waarbij naast de contributie -teruggave-verzekering, ook golfuitrusting; Hole-in-one; kleding en aansprakelijkheid verzekerd is.

Alle verzekeringen van de GolfCardExclusive zijn ondergebracht bij de Europeesche Verzekeringen,

Zeer uitgebreid pakket


De Albatros ClubContributieCard Plus twv € 199 per jaar is een kortingskaart inclusief contributie-teruggave-verzekering, golf- en doorlopende reis- en annulerings-verzekering, met garantieannulering en geneeskundige dekking wereldwijd. En de golfuitrusting; Hole-in-one; kleding; en aansprakelijkheid zijn meeverzekerd.
Alle verzekeringen van de GolfCardExclusive zijn ondergebracht bij de Europeesche Verzekeringen, indien u een kaart aanschaft en nog lopende verzekeringen elders heeft, kunt u zonder kosten gebruikmaken van de opzegservice van de Europeesche Verzekeringen.

GolfCardExclusive werkt samen met Corendon die een korting van 5% op de reissom biedt.

Veel aantrekkelijke kortingen


Behoudens al die verzekeringsmogelijkheden die de GolfCardExclusive biedt, zijn er legio andere voordelen te noemen van deze exclusieve kaart. Zo zijn er kortingen te verkrijgen op online golfshops, op golfreizen, exclusieve hotels en op greenfee’s van golfbanen in binnen- en buitenland.
Momenteel werkt GolfCardExclusive samen met Corendon die een korting van 5% op de reissom biedt en Pin High geeft met de GolfCardExclusive een kortingsbon van € 25 per kaart per boeking. Pinhigh waar een kortingsbon van € 25 per kaart per boeking kan worden gekregen. Met andere golforganisaties worden nog gesprekken gevoerd om de kortingen op golfreizen verder uit te breiden.

Win een GoldCardExclusive ter waarde van € 99


Wij hebben Golfreiswijzer 5 kaarten ter beschikking gesteld om onder bezoekers van de website te verloten als zij zich aanmelden voor de nieuwsbrief of een review achterlaten bij een van de golfbanen op Golfreiswijzer.nl. Vergeet niet uw e-mailadres bij de review achter te laten.

Meer informatie opGolfCardExclusive

Aanmelding voor de nieuwsbrief van Golfreiswijzer kan hier

U kunt ons ook gewoon een e-mail (redactie@golfreiswijzer.nl sturen met uw e-mail adres en adresgegevens. Wij zorgen dan dat u in de verloting wordt meegenomen. Door mee te doen aan deze verloting gaat u akkoord met het beschikbaar stellen van uw e-mailadres aan GolfCardExclusive en Golfreiswijzer.nl.

De GolfCardExclusive is er in verschillende uitvoeringen: Voor de vrije golfer is er de Par Clubcard en de de Eagle Club Card. Voor leden van een bij de NGF aangesloten Golfclub zijn 3 verschillende GolfCardExclusive beschikbaar: De Birdie ClubContributieCard, de Birdie ClubContributieCard Plus en de Albatros ClubContributieCard Plus.