Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Win een GolfCardExclusive twv € 99


Golfreiswijzer.nl verloot de komende weken 5 GolfCardExclusive kaarten (3 ter waarde van € 99 en 2 twv € 79. Bezoekers die zich aanmelden voor de nieuwsbrief en bezoekers die een review op een golfbaan op www.golfreiswijzer.nl achterlaten dingen mee naar een van de exclusieve kaarten die GolfCardExclusive beschikbaar stelt.
Vorig jaar werd de GolfCardExclusive geďntroduceerd. De all-in-one kaart biedt een groot scala aan kortingen op reisbestemmingen, greenfees, hotels, restaurants en voorzieningen. Maar niet alleen dat, zeer uniek is dat er diverse interessante golfverzekeringen in de kaart zijn opgenomen. De meest in het oog springende verzekering is de contributieverzekering, waarbij de GolfCardExclusive houder (een deel van) de contributie kan terugvragen wanneer hij of zij vanwege een blessure of ziekte voor langere tijd niet kan spelen.

Om mee te dingen naar de kaart, kunt u u aanmelden voor onze nieuwsbrief of een golfbaan beoordelen op www.golfreiswijzer.nl.
Aanmelding voor de nieuwsbrief van Golfreiswijzer kan hier
Vergeet niet uw (juiste) e-mailadres op te geven.

U kunt ons ook gewoon een e-mail (redactie@golfreiswijzer.nl sturen met uw e-mail adres en adresgegevens. Wij zorgen dan dat u in de verloting wordt meegenomen. Door mee te doen aan deze verloting gaat u akkoord met het beschikbaar stellen van uw e-mailadres aan GolfCardExclusive en Golfreiswijzer.nl.

In onze nieuwsbrief van 7 april kunt u er meer over lezen.