Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Afkicken van WK 2010 op Golf de Saint-Saens


golfbaan Saint-Saens

Ook aan de buis gekluisterd voor het WK Voetbal? Misschien wel tot de finale op 9 juli? Geen golfbaan gezien door al dat voetbalgeweld? Jammer natuurlijk, maar u kunt de schade inhalen. Golfreizen.nl organiseert het weekend na het WK Voetbal een golfreis naar het Noord-Franse Golf de Saint-Saens.Van 15 tot en met 18 juli wordt door golftouroperator Golfreizen.nl een golfweekend georganiseerd op de golfbaan Golf de Saint-Saens. De golftrip is toegankelijk voor een ieder die daar zin in heeft. In april werd ook zo’n soort golfreis georganiseerd en 30 mensen zijn toen meegegaan naar deze mooie bestemming. Bijna niemand kende elkaar, maar de gezamenlijke passie voor golf zorgde voor de binding in de groep. De leeftijd varieerde toen van 25-69. Het lijkt een groot verschil, maar juist dat maakte het weekend zo gezellig.

Nieuwe golfvrienden


Golfreizen.nl gaat dan ook vol vertrouwen in de herhaling met de organisatie van dit soort korte golftripjes. Ze zijn ervan overtuigd dat ook het weekend in juli geslaagd wordt, waarbij weer veel nieuwe golfvrienden en – vriendinnen gemaakt kunnen worden.

De golfreis wordt gehouden van 15 tot en met 18 juli.
Het programma is als volgt:
3 x overnachting
3 x viergangendiner
3 x ontbijt
3 x greenfee
Kosten: € 380,- per persoon
€ 64,- eenpersoonskamertoeslag

De prijs is op basis van eigen vervoer. Indien u met de golfreizenbus mee wilt rijden, wordt €65,- per persoon extra in rekening gebracht.

Vooral gezelligheid


Op 16,17 en 18 juli wordt er gegolft en de flightindeling is iedere dag anders. Golfreizen.nl regelt alles voor u en er zullen ook medewerkers van de golftouroperator op Saint-Saens aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden.
De drie greenfee’s zijn voor één dag voorspelen en twee dagen een wedstrijdje met een knipoog. Een prachtig vooruitzicht. Maar vooral gezelligheid en goed dineren staan hier voorop.

Beoordeling golfbaan


De golfbaan van Saint-Saens is een zeer gevarieerde baan met hoogteveschillen en mooie greens, Informatie over de golfbaan vindt u op: Golfreiswijzer.nl
Bezoekers van Golfreiswijzer beoordelen de baan goed. Een van de bezoekers schreef:
“Prima bestemming en niet zo ver weg. Het complex heeft een fantastische ligging met wat klimmetjes erin maar dat mag en de vlakkere, open holes 11-16, maken het juist afwisselend.”

Heeft u de golfbaan zelf al eens eerder gespeeld, laat dan ook uw beoordeling op onze website achter. Ga naar: Golf de Saint-Saens


Meer informatie over de reis naar Saint-Saens vindt u op:Golfreizen.nl of e-mail naar info@golfreizen.nl of bel: 010-4674430.