Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Golfen in Engeland? Naar de Ryder Cup? Reis met Stena Line!


Advertorial Met de nieuwe Superferry’s van Stena Line reist u comfortabel en voordelig met uw auto van Hoek van Holland naar Harwich. U kunt kiezen uit een dag- en een nachtferry. Reist u met de nachtferry, dan slaapt u in een comfortabele hut en staat u ’s morgens vroeg uitgerust in Zuid- Engeland, in de regio East Anglia. Daar waant u zich meteen in prachtige groene landschappen.

Waar kunt u beter golfen dan in Engeland? De greens zijn nergens mooier... En, begin oktober wordt in dit prachtige deel van Groot Brittannië de Ryder Cup gespeeld. Dit treffen tussen de beste golfers van de Verenigde Staten en Europa is een van de belangrijkste golftoernooien die gespeeld wordt. Als u dat niet wilt missen, boek dan een overtocht met Stena Line. Dé manier om comfortabel en voordelig naar de Ryder Cup in Wales te reizen!Engeland is de bakermat van de golfsport en beschikt over de mooiste golfcourses. En met wie kunt u beter naar Engeland reizen dan met Stena Line?

Met de nieuwe Superferry’s reist u comfortabel en voordelig met uw auto van Hoek van Holland naar Harwich. U kunt kiezen uit een dag- en een nachtferry. Reist u met de nachtferry, dan slaapt u in een comfortabele hut en staat u ’s morgens vroeg uitgerust in Zuid- Engeland, in de regio East Anglia. Daar waant u zich meteen in prachtige groene landschappen.

U reist al vanaf € 59,- inclusief uw auto. En bij Stena Line kennen we geen bagagebeperking!
Dus bent u enthousiast golfer, zoekt u de beste plek om kennis te maken met de beginselen van de - zeker volgens de Engelsen - mooiste sport ter wereld of wilt u naar de Ryder Cup? Kies dan voor Stena Line! Welkom aan boord!

Meer informatie: Stena Line.