Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Nieuwe brochure Executive Golf Travel


Tijdens het KLM Open van half september 2010 in Hilversum, is de brochure 2010-11 van Executive Golf Travel gepresenteerd. In deze nieuwe brochure ruim aandacht voor de landen rondom de Middellandse Zee en Verre Bestemmingen.Executive Golf Travel profileert zich als een touroperator die gespecialiseerd is in maatwerk. Alle arrangementen die de in Hilversum gevestigde golftouroperator aanbiedt, zijn volledig op maat samen te stellen.

Luxe suites in Marokko


In de nieuwe brochure is ruim aandacht voor golfen op het Canarische Eiland Lanzarote, met bijvoorbeeld verblijf in de sfeervolle Villa Vik. Maar ook GVB-clinics aan de Portugese Algarve worden aangeboden en de golfer die van luxe houdt, kan terecht in de luxe suites met zicht op de golfbaan in Pavillon du Golf in het Marokkaanse Marrakech. Vrij nieuw op het gebied van golfreizen is Abu Dhabi. Een intrigerende en betaalbare golfbestemming waar Executive Golf Travel 2 geweldige banen in haar programma heeft opgenomen.
Thailand


Voor de bestemmingen verder weg is een arrangement opgenomen naar het Arubaanse Tierra del Sol. In het pakket zit een verblijf in een comfortabele appartement of en villa (met privť-zwembad!) bij de Golfclub.
Voor liefhebbers van de Aziatische golfbanen zijn sfeervolle villaís aan de fameuze Banyan Tree golfbaan in het Thaise Hua Hin beschikbaar.

Golfrondreizen


Executive biedt ook Golf & Cultuur privťrondreizen aan, waarbij kennis gemaakt kan worden met het land en de cultuur. Dit gaat dan hand in hand met het spelen op vaak prachtige en exotische golfbanen. Deze golfrondreizen kunnen voor Marokko, Egypte, Canada, Zuid-Afrika, Kenia, MaleisiŽ, Thailand, Vietnam en China geboekt worden.


Alle informatie en actuele prijzen staan op de website www.executivegolf.nl.
Ook de meest recente aanbiedingen, nieuw ingekochte hotels en het laatste nieuws zijn daar te vinden.
In maart 2011 verschijnt een aparte brochure voor de landen BelgiŽ, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Schotland, TsjechiŽ en ItaliŽ.