Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Golftoerisme in Denemarken groeit


Het aantal golfliefhebbers dat Denemarken bezoekt groeit stevig. Sinds 2001 is het aantal overnachtingen van golftoeristen in het land verdubbeld. Twee jaar geleden is er zowel voor golfterreinen als voor accommodaties voor golfliefhebbers een kwaliteitskeurmerk gekomen en dat heeft een positieve werking gehad, aldus deskundigen.Denemarken heeft een groot gedeelte van het jaar genoeg ruimte voor green-fee gasten en activiteiten voor alle handicaps en smaken: familiecursussen, uitdagende kampioenschappen en niet te vergeten het sociale leven in het clubhuis.

Keurmerk

Een goede golfvakantie is een combinatie van wat u beleeft op en buiten de golfbaan. In Denemarken wordt het golfers makkelijk gemaakt om de beste banen te vinden evenals de beste accommodaties. Let hiervoor op het speciale golfkeurmerk. De golfbanen en accommodaties met dit keurmerk voldoen aan een bepaald aantal eisen die vereist zijn voor een goede golfvakantie.

Momenteel hebben 38 golfterreinen en 62 accommodaties in Denemarken een dergelijk keurmerk. In Denemarken kan praktisch het gehele jaar golf gespeeld worden.

klik hier voor banen met kwaliteitskeurmerk: