Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Internationaal golftoernooi voor singles


In samenwerking met golfpartners uit Ierland, Zweden en Spanje, organiseren de nederlandse golftouroperators 3D Golfvakanties en Flight4You de Nicklaus Single Challenge. Dit internationale golftoernooi vindt plaats van 27 april tot en met 2 mei 201. Locatie; het zonnige golfoord La Torre Golf Resort Murcia. Het resort bestaat uit het zeer luxe 5* InterContinental Hotel met in de onmiddelijke omgeving drie uitdagende Jack Nicklaus Golfbanen. Het toernooi wordt gespeeld over drie dagen en voor de winnaars zijn er mooie prijzen te winnen.===

In samenwerking met golfpartners uit Ierland, Zweden en Spanje, organiseren de Neder-landse golftouropera-tors 3D Golfvakanties en Flight4You de Nicklaus Single Challenge. Dit internationale golftoernooi vindt plaats van 27 april tot en met 2 mei 201. Locatie; het zonnige golfoord La Torre Golf Resort Murcia. Het resort bestaat uit het zeer luxe 5* InterContinental Hotel met in de onmiddelijke omgeving drie uitdagende Jack Nicklaus Golfbanen. Het toernooi wordt gespeeld over drie dagen en voor de winnaars zijn er mooie prijzen te winnen.De deelnemers aan het tournooi komen uit de bovengenoemde landen en zijn singles tussen de 30 en 50 jaar. Naast het wedstrijdelement zijn er diverse nagolfse activteiten. Het evenement wordt afgesloten met een 'Price Giving Dinner'.
De laatste dag van het verblijf is vrij in te vullen. Eventueel een extra rondje golf of een dag genieten aan het heerlijke zwembad met de nieuwe golf vrienden of ontspannen in het zeer luxe wellness center. Hoewel 2 mei de laatste dag van het arrangement is, zijn er mogelijkheden het verblijf te verlengen.

Voor dit toernooi zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ieder deelnemend land kan maximaal 16 deelnemers inschrijven.

De prijs voor deelname aan dit evenement bedraagt 999 per persoon.
Het arrangement bestaat uit:
- Verblijf in Intercontinental hotel La Torre 5*
- 5 overnachtingen in een luxe kamer voor alleengebruik
- Retour vlucht Transavia vanaf Schiphol
- Transfer vliegveld-hotel v. v.
- Transfers golfbanen
- Royaal ontbijt buffet
- 3 greenfees
- Price Giving Diner
- Wedstrijd- en landenbegeleiding

Voor meer informatie:
www.3dgolf.nl
www.flight4you.nl
De deelnemers aan het tournooi komen uit de bovengenoemde landen en zijn singles tussen de 30 en 50 jaar. Naast het wedstrijdelement zijn er diverse nagolfse activteiten. Het evenement wordt afgesloten met een 'Price Giving Dinner'.