Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Zwitserlandhuis met golf op VakantiebeursWie een speels spelletje golf wil spelen kan tijdens de Vakantiebeurs terecht in het Zwitserlandhuis (hal 9) van het Zwitserse bureau voor toerisme. Golfers kunnen daar op een ludieke wijze hun slag slaan. Met deze activiteit wil het land de aandacht vestigen dat golf een sterk opkomende vorm van vakantiebesteding in Zwitserland is.Nog een sterke troef van Zwitserland betreft de gevarieerde mogelijkheden voor ontspannende wandelvakanties in voorjaar, zomer en nazomer. Ideaal is dat bezoekers rechtstreeks in gesprek kunnen gaan met Zwitserse aanbieders die uit eigen ervaring over hun regio, plaats, hotel of inspirerende activiteiten kunnen informeren. Zo is de Vakantiebeurs voor iedere vakantieganger het begin van een onvergetelijke vakantie.

Bewijs je golftalent


Recent zijn in Zwitserland veel nieuwe golfbanen aangelegd of bestaande banen vergroot van negen naar achttien holes. De meeste golfhotels verstrekken aanzienlijke kortingen op de greenfees en voor de meest dichtbijgelegen banen. Elk jaar wordt in de eerste dagen van september in Crans Montana het prestigieuze Omega European Masters toernooi verspeeld. Op de Vakantiebeurs kunnen golfers hun talent bewijzen met een houten stick die er uitziet als een alpenhoorn. Zij mogen proberen het balletje over een groene helling te slaan in de voeten van een bergmarmot. Als de slag lukt, gaat het dier fluiten van genot ter bekroning van het succes.

Swiss Travel Systeem


In het Zwitserlandhuis is ook volop informatie beschikbaar over de vervoermogelijkheden van het vermaarde Swiss Travel Systeem en een aantal bergspoorwegen. Verder kunnen de beursbezoekers bij Zwitserland kennis maken met een groot net van sportactiviteiten, zoals fietsen mountainbiken, inline skating of kanovaren, en cultuur, zoals landelijke festivals.

Aanzienlijke korting


De Vakantiebeurs is de grootste consumentenreisbeurs ter wereld. De openingstijden zijn van woensdag 12 t/m zondag 16 januari 2011 van 10.00 tot 18.00 uur, op vrijdag 14 januari van 10.00 tot 21.00 uur. Beursthema is ‘Onvergetelijke Bestemmingen’. Entreekaarten, waarvan middagkaarten al beschikbaar zijn vanaf tien euro, zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via www.vakantiebeurs.nl met kans op een vijfdaagse vliegreis naar Slovenië voor twee personen.

Meer informatie over de vakantiebeurs is te vinden op:www.vakantiebeurs.nl

Informatie over de golfbanen in Zwitserland vindt u op: Golfreiswijzer.nl.
U kunt daar, als u een van de golfbanen zelf gespeeld hebt, ook een review achterlaten. Als u dat doet en u meldt u aan voor onze nieuwsbrief, dingt u mee naar een rondje op Golfbaan The Dutch zodra daar de 18 holes open zijn. Golfreiswijzer heeft tijdens een veiling voor KiKa een rondje op The Dutch gekocht. Er wordt gespeeld samen met de headpro van de baan en er is een diner achteraf. Door loting zullen twee bezoekers van de website worden aangewezen om mee te gaan naar deze spectaculaire golfbaan.