Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Nieuwe brochure Fairway Golftravel is uit


Advertorial

De nieuwe brochure van Fairway Golftravel is uit met scherpe tarieven en aantrekkelijke aanbiedingen in de periode januari t/m oktober 2011. Zo vindt u in deze brochure ondermeer reizen naar Spanje (inclusief de Canarische Eilanden), Portugal, Marokko, Florida, Egypte, Thailand en Zuid Afrika - allemaal bestemmingen waar het ’s winters heerlijk golfen is. Maar er is ook een ruime keuze aan golfbestemmingen in de omliggende landen zoals België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk.Bestel nu de nieuwe jaarbrochure van Fairway Golftravel en profiteer van scherpe tarieven, vroegboekkortingen en aantrekkelijke aanbiedingen. In de brochure vindt u naast bestemmingen waar het tijdens onze wintermaanden heerlijk golfweer is, tevens vele fraaie golfaccommodaties voor een kortere of langere golftrip dichter bij huis.   U kunt de arrangementen reserveren inclusief of exclusief vluchten en er kan op een zeer flexibele wijze een golfvakantie op maat voor u worden samengesteld.

Veel extra's


Veel accommodaties worden aangeboden met diverse extra’s en speciale aanbiedingen. Zo kunt u in het elegante 5-sterren Elba Palace Golf Hotel op Fuerteventura ongelimiteerd golfen op de baan naast het hotel. Of u kunt voor een zeer aantrekkelijke prijs spelen op 4 verschillende banen tijdens een weekverblijf in het 4-sterren Pestana Viking Hotel in de Algarve in Portugal (inclusief huurauto, 7 nachten logies & ontbijt en 4 greenfees p.p. vanaf € 329 p.p. tot 15/02/11). Aan de Costa de la Luz heeft het Islantilla Golfresort een aantrekkelijke aanbieding in januari: huurauto, 7 nachten logies & ontbijt, 7 x diner (halfpension) en 3 greenfees op de baan voor het hotel voor slechts € 415 p.p.


Voor meer informatie over deze en de vele andere aanbiedingen kunt u de gratis brochure aanvragen en voor een compleet overzicht van alle bestemmingen en aanbiedingen kunt u terecht op de website: Fairway Golftravel

Fairway Golftravel is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag (0251-674 430) tussen 09.30 tot 17.00 uur en per e-mail via info@fairwaygolftravel.nl. U bent ook van harte welkom in het kantoor in Castricum voor een persoonlijk reisadvies door het ervaren team van Fairway Golftravel.