Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

From out of bounds


Onlangs is bij Uitgeverij Condor het boek From Out of Bounds van Erik Trommelen, uitgebracht. Een verzameling van Columns die Trommelen schreef voor het clubblad van de Amsterdamse Golfvereniging S.H.E.L.L

Onlangs is bij Uitgeverij Condor het boek From Out of Bounds van Erik Trommelen, uitgebracht. Een verzameling van columns die Trommelen schreef voor het clubblad van de Amsterdamse Golfvereniging S.H.E.L.L.Elke golfclub heeft wel zo’n clublid. Een gezellige schrijver die in het clubblad met een knipoog naar de wereld en naar de golfsport kijkt. De een is een wat betere schrijver dan de ander, maar dat doet er vaak niet toe. Erik Trommelen behoort duidelijk tot de eerste categorie.

Hoe overleeft een golfspeler zijn zakenreizen


Voor Trommelen gaat op: 'wie veel reist kan veel verhalen', en dat doet hij dan ook leuk, met veel humor, passie en relativeringsvermogen. De columns die hij voor ‘Tee-Time’, het clubblad van de Amsterdamse Golfvereniging S.H.E.L.L, schreef zijn onlangs door Uitgeverij Condor gebundeld.
Ze gaan over van-alles-en-nog-wat, maar er is altijd wel een golfelement in verwerkt. De ene keer gaat de column over een luidruchtige Russische vertaler of over het fenomeen 'langzaam spel'. Een andere keer komen een één-tweetje met Trappatoni of hydraulisch mechanische beukbeitels aan de orde. Maar ook onderwerpen als ‘hoe overleeft een golfspeler zijn zakenreizen’ en ‘het leed dat golfen heet’ worden belicht. Een boekje dus voor zowel golfers als niet-golfers.

From Out of Bounds kost € 9,95 en kan via de website van Condor worden besteld. Ga daarvoor naar www.uitgeverij-condor.nl