Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Alles over Golf & Lifestyle Event 2011


Van 18 februari t/m 20 februari 2011 vindt in de Brabanthallen in Den Bosch  de eerste editie plaats van het ‘Alles over Golf & Lifestyle Event’. De beurs staat geheel, zoals de naam als zegt,  in het teken van golf en lifestyle. Golfers kunnen er terecht voor de nieuwste trends en ontwikkelingen en een breed aanbod in hoogwaardige producten, diensten en services op het gebied van golf. De deelnemende exposanten komen uit de golf- en lifestyle branche (wellness, auto's, culinair, tuinen, wonen, gadgets en fashion).

Van 18 februari t/m 20 februari 2011 vindt in de Brabanthallen in Den Bosch de eerste editie plaats van het ‘Alles over Golf & Lifestyle Event’. De beurs staat geheel, zoals de naam als zegt, in het teken van golf en lifestyle. Golfers kunnen er terecht voor de nieuwste trends en ontwikkelingen en een breed aanbod in hoogwaardige producten, diensten en services op het gebied van golf. De deelnemende exposanten komen uit de golf- en lifestyle branche (wellness, auto's, culinair, tuinen, wonen, gadgets en fashion).De organisatie van het event is een samenwerking aangegaan met golfentertainer David Edwards. Elke dag zal Edwards een trickshow verzorgen die de golfers de nodige oh’s en ah’s zal ontlokken.

Scissor Hands Shots


David Edwards staat bekend om zijn ongelofelijke ‘trick-shots’ en zijn wervelende show. Zelfs onder zijn collega’s is hij een graag geziene gast. Bij de laatste Ryder Cup heeft hij ook zijn kunsten aan een groot en enthousiast publiek vertoond. Edwards is wereldrecordhouder met zijn beroemde Scissor Hands shots, waarbij hij 310 ballen wegslaat in minder dan drie minuten tijd. Nog nooit eerder kon het Nederlandse publiek zich op een evenement vergapen aan de behendigheid van deze oud European Tour speler. Alleen zijn komst is al een reden voor een bezoek aan dit mooie evenement. Edwards staat bekend om zijn ongelofelijke ‘trick-shots’ en zijn wervelende show. Zelfs onder zijn collega’s is hij een graag geziene gast. Bij de laatste Ryder Cup heeft hij ook zijn kunsten aan een groot en enthousiast publiek vertoond. Edwards is wereldrecordhouder met zijn beroemde Scissor Hands shots, waarbij hij 310 ballen wegslaat in minder dan drie minuten tijd. Nog nooit eerder kon het Nederlandse publiek zich op een evenement vergapen aan de behendigheid van deze oud European Tour speler. Alleen zijn komst is al een reden voor een bezoek aan dit evenement.
Volgens de organisatie van het Alles over Golf & Lifestyle wordt met dit event ingespeeld op de behoeften van de beginnende tot de zeer gevorderde golfer. De organisatie hoopt veel golfliefhebbers en geďnteresseerden te verwelkomen in de aanloop van het nieuwe golfseizoen 2011.

Openingstijden en entree


Vrijdag 18 februari 2011 10.30 - 21.00
Zaterdag 19 februari 2011 10.30 - 18.00
Zondag 20 februari 2011 10.30 - 18.00

Locatie: Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, Diezekade 2, 5222 AK ’s-Hertogenbosch
Entree: € 10 in de voorverkoop en € 12,50 aan de kassa


Meer informatie op: www.allesovergolfenlifestyleevent.nl