Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Royal Dutch Golf nieuw in Nederland


Nieuw in de groeiende Nederlandse golfwereld is Royal Dutch Golf, gevestigd te Vaassen. Dit is een bijzondere digitale vereniging met grote ambities op gebied van golfplezier door serviceverlening, wedstrijden, vakanties, aanbiedingen en golfdagen, waar Europese Tourspelers als Floris de Vries en Tim Sluiter mogelijk hun opwachting maken.Beide jonge golfhelden vormen de boegbeelden van Royal Dutch Golf. Voor een jaarbedrag van 129 kan iedereen lid worden van deze digitale golfvereniging. Een dubbel lidmaatschap, b.v. van een echtpaar, kost 79 extra. Er heeft op dit ogenblik al een toestroom van leden plaats. Alle nieuwe leden ontvangen jaarlijks een doos met 12 ballen IF Pro Cyber die tot de beste ter wereld worden gerekend, voorzien van het clublogo.Royal Dutch Golf doet ook de handicap-registratie van de leden die volwaardig lid zijn van de Nederlandse Golf Federatie en zij ontvangen het tweemaandelijkse magazine Golfjournaal. Met hun lidmaatschapskaart kunnen leden overal ter wereld golf spelen. Leden krijgen toegang tot het Royal Dutch Golf Open dat uiteraard op een exclusieve golfcourse zal worden gespeeld. Hierover later meer.

Golfreizen

Exclusief zijn ook de reizen die Royal Dutch Golf organiseert. Zo gaat in mei een trip naar Mallorca waar Floris de Vries en Tim Sluiter meedoen aan het Iberdrola Open van de Europese Tour. Deelnemers kunnen de golfhelden daar van dichtbij aan het werk zien en bovendien kunnen zij zelf elk dag een ronde spelen op de 9 holes-baan waaraan het hotel La Reserva Rotana is gelegen.

Een luxueuze reis gaat in juni naar het noorden van Duitsland naar Schloss Basthorst van Nederlandse directie. Joost Luiten heeft zich aan dit kasteel verbonden, want hij wordt door 'Winston Golf' gesponsord. Er ligt een golfbaan bij van internationaal topniveau alsmede een extra 9 holes-baan. Binnenkort wordt daar bovendien een tweede 18 holes-baan geopend.

Ook naar St. Andrews

In september organiseert Royal Dutch Golf een reis naar St. Andrews in Schotland, het 'Home of Golf'. Verblijf is in het luxueuze Old Course Hotel, gelegen aan de 17de hole (de beruchte Road Hole) van de Old Course, strijdtoneel van vele kampioenschappen. In het Old Course Hotel verblijven jaarlijks de grootste sterren van het internationale golf als zij het Brits Open of het Alfred Dunhill Links Championship spelen.

Royal Dutch Golf is bedoeld voor de golfer/golfster of echtpaar zonder club, maar dat is geen dwingende voorwaarde. Clubleden zijn eveneens welkom. Voor bedrijven is het mogelijk interessant om als relatiegeschenk een lidmaatschap aan te bieden.

In de digitale winkel zullen exclusieve golfspullen met korting voor de leden te koop zijn, zoals nu reeds een golftrui van Gant. Met clublogo.

Aanmelden voor de Royal Dutch Golf is mogelijk via de website www.royaldutchgolf.nl