Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Eerste Indoor Golfkampioenschappen bij Golf-In


Op zaterdag 17 maart wordt in de Golf-In in Heesh het eerste Indoor Golfkampioenschap gehouden. Totaal zulllen zestien teams strijden om de titel Indoor Golf Kampioen. De Nederlandse Indoor Golf Vereniging (NIGV) organiseert de wedstrijd in het Brabantse Heesh.Het indoor golf wordt populairder. Steeds meer golfers merken dat indoor golf een ideaal trainingscentrum is, waar ze heel doelgericht kunnen werken aan hun slagtechniek. En, niet onbelangrijk, weer of geen weer je kan altijd trainen! Dat heeft voordelen voor het nieuwe golfseizoen dat per 1 april begint.
Bij Golf-In in Heesch heeft een aantal vaste spelers de afgelopen periode hard getraind om mee te kunnen doen aan de eerste Indoor Golfkampioenschappen, die de NIGV organiseert. Het NIGV is een neutrale, niet commerciŽle vereniging die op vrijwillige basis is opgezet. Zij functioneren als overkoepelend orgaan voor alle aangesloten Indoorgolfbanen in Nederland.
Bij de finale van de Indoor Golfkampioenschappen zijn in totaal acht indoor golfbanen betrokken. Op elk van die banen zijn voorronden gehouden en elke baan levert 2 teams voor de finale. Deze teams moeten in zes spelvormen bewijzen dat ze de beste indoor golfers van het seizoen2006/2007 zijn.

Het Indoor Golfkampioenschap begint 17 maart ís morgens om negen uur en zal tot ongeveer ís avonds zes uur duren. De prijsuitreiking is rond zeven uur in de avond. Publiek is van harte welkom om de teams aan te moedigen.
Meer informatie vindt u op: www.golf-in.nl