Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Goed zicht op de golfbaan


Transitions Optical  is zon brillenglas. Het is speciaal ontwikkeld om je ogen te beschermen tegen verschillende lichtomstandigheden. erg handig voor golfers die toch graag goed zicht op de golfbaan willen hebben.

Bij golfen is goed zicht essentieel en licht is weer essentieel om goed te kunnen zien. Je wilt immers zien waar je bal ligt en bij scherp zonlicht is dat soms behoorlijk lastig. Een zonnebril is een optie, maar de laatste stijd zie je meer en meer meekleurende brillenglazen. Transitions Optical is zon brillenglas. Het is speciaal ontwikkeld om je ogen te beschermen tegen verschillende lichtomstandigheden.Doordat de brillenglazen zich automatisch aanpassen aan de hoeveelheid licht blijft het zicht scherp, of het nu zonnig, bewolkt of regenachtig is. Voordeel is dat je geen last van vermoeide ogen krijgt. Geen last van schittering. Geen slecht zicht als de zon opeens weg is.

De geavanceerde meekleurende brillenglazen geven buitensporters veel voordelen. Een bril die te donker is in de schaduw en niet donker genoeg bij fel licht is nu verleden tijd. De brillenglazen zorgen voor een betere prestatie door steeds de juiste hoeveelheid licht door te laten, waardoor het wisselen of afdoen van de bril niet meer nodig is. Alle Transitions producten blokkeren tevens schadelijke UV-straling voor 100%. Vanaf nu geen excuus meer voor een slechte prestatie!
Kijk voor meer informatie op www.transitions.nl